Trucuri de amenajare cu buget redus pentru camera de zi

0

trucuri de amenajare cu buget redus (3)Iată câteva trucuri de amenajare cu buget redus pentru camera de zi pentru că știm că rasforiesti reviste cu amenajări interioare și îți dorești mai mult pentru casă ta, deși nu îți permite să faci investiții foarte mari. Soluția stă în aceste trucuri de amenajare cu buget redus pentru living, dar utile și pentru alte camere. Aceste trucuri de amenajare cu buget redus te pot ajută să ai un look sofisticat și elegant fără să faci credit la bancă.

Citeste si: Husa pentru canapea. O solutie simpa si eficienta

Stabilește suma pe care dorești să o investești. Valoarea cea mai bună este undeva în jurul a 1000 de lei. Sumă îți permite să cumperi lucruri de calitate și să îmbunătățești casă în mod real. În al doilea rând evaluează ce ai în casă și stabilește ce trebuie îmbunătățit. Perdeaua, covorul, hușa canapelei. Trece în revistă piesele de mobilier din celelalte camere și vezi dacă sunt cu adevărat toate la locul lor. Măsoară și evaluează ce cu ce se poate schimbă.

Citeste si: Amenajari inteligente in apartamente mici

trucuri de amenajare cu buget redus (2)O soluție mereu eficientă, care împrospătează casă, este o nouă combinație a pieselor de mobilier. Ia în calcul și combinațiile între vechi și nou, dar și recondiționarea unei piese de mobilier, fie că este un fotoliu, un scaun sau un bufet. În ideea acestor trucuri de amenajare cu buget redus pentru living trebuie să știi că o schimbare a culorilor, modifică complet cameră. Și pentru asta nu este nevoie să zugrăvești, ci doar să schimbi petele de culoare și accentele din casă. Schimbând centul vizual al camerei o să ai o cameră nouă, ce pare automat mai sofisticată.

O husă nouă și un covor sunt cele mai eficiente trucuri de amenajare cu buget redus pentru living. Adaugă perne de decor noi, un set nou de decorațiuni pentru perete și, eventual o poliță unde să expui fotografiile de familie. Adaugă o lampă sau doar un abajur nou și o să ai o cameră nouă.

Citeste si: Accesoriile textile din casa. Sursa de frumusete si confort

O altă soluție din lista de trucuri de amenajare cu buget redus este să amesteci ce nu se potrivește. Ascunde piesele demodate combinându-le cu o piesă nouă pentru a păcăli ochiul. Este o cale foarte bună care personalizează o încăpere. La capitolul recondiționări cel mai bun truc este să pui picioare unor piese de mobilier.

Citeste si: Redecorare accesibila. Secrete de designer

Dacă în cameră de zi ai o bibliotecă află că aici poți face mari modificări. Pe lista cu trucuri de amenajare cu buget redus pentru living implică automat reorganizare bibliotecii. Ia în calcul ideile simple și foarte practice de amenajare a bibliotecilor și estetică specială pe care o oferă colorarea cu tapet sau autocolant a rafturilor.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply