Amenajari inteligente in apartamente mici

0

Visam toti la o casa mare, dar uneori traim doar in apartamente mici. Viata poate sa fie foarte frumoasa si confortabila, chiar daca spatiul de locuit este mic. Asa ca ne-am gandit sa iti prezentam cateva solutii de amenajari inteligente in apartamente mici si case mici.

Amenajari inteligente in apartamente mici (2)O dovada de buna organizare este acest apartament care are exact 30 de metri patrati, si care este locuit de un cuplu de tineri. Este greu de imaginat ca se poate trai confortabil in 30 de metri patrti, dar daca studiezi solutiile gasite o sa vezi ca viata in apartamente mici este chiar placuta.

Amenajari inteligente in apartamente mici (6)Citeste si: Casa eco a studentului

Indiferent cat este de limitat spatiul locuibil, fiecare din aceste apartamente mici trebuie sa contina spatiul pentru dormit, zona de luat masa, baia, bucataria si, eventual, biroul de acasa. Acest apartament de 30 de metri patrati le are pe toate.

O organizare inteligenta in oricare din aceste apartamente mici o sa dea impresia ca spatiul este mult mai mare decat este in realitate.

Citeste si: Locuinta in 7 metri patrati

Aici solutia a fost aceea a impartirii spatiului in doua.

In prima jumatate, cea apropiata de fereastra, unul din pereti cuprinde un spatiul pentru haine, o zona de depozitare pentru carti, dar si o parte din vasela si instrumentele pentru bucatarie, precum si alte spatii de depozitare de difertite dimensiuni.

Amenajari inteligente in apartamente mici (4)In acest spatiu a fost inclus patul rabatabil, care este coborat doar la nevoie.

Amenajari inteligente in apartamente mici (5)Pe peretele opus este zona de relaxare. Au fost amplasate cateva rafturi, televizorul si o canapea facuta din doua fotolii care pivoteaza pe un ax, asftel ca pot fi usor intoarse. Cele doua spatii sunt separate printr-o masa plianta care devine fie masa obisnuita, fie tablia de la picioare a patului rabatabil.

Citeste si: Un apartament din Barcelona

A doua jumatate din apartamentul de 30 de metri patrati este rezervata baii si bucatariei. Filmul si planul casei iti dau toate detaliile de care ai nevoie.

 

Sursa: homedit

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply