Top seminee rustice cu traditie in Romania

0

Daca vrei sa ai o locuinta in stil traditional, cu siguranta nu trebuie sa-ti lipseasca semineul rustic din peisaj. In trecut semineul era sursa principala de caldura in casele de la tara si era dotat cu un cuptor, unde se prepara mancarea, se cocea painea/pita.

In prezent exista o gama foarte variata de seminee rustice cu numeroase functionalitati.

In plus, fiecare model disponibil dispune de elemente de design pe care multi il aleg sa faca parte din decorul living-ului. Acesta confera atat caldura caminului, cat si o atmosfera de relaxare si sarbatoare, in sezonul rece.

Seminee-Expert.ro – Un atelier de creatie dedicat bunelor practici din industria de profil

Seminee-Expert.ro se afla pe piata de aproape 18 ani si se lauda cu produse confectionate pe comanda din granit, marmura, piatra de rau sau calcar, dupa formele si dimensiunile exacte ale clientului. Portofoliul magazinului online cuprinde cea mai diversa gama de produse premium din categoria semineelor, focarelor si accesoriilor aferente acestor produse.

Parteneriatele unice cu producatori internationali de top surclaseaza brand-ul romanesc in topul cautarilor romanilor pentru produse performante.

Gama de seminee rustice cuprinde focare confectionate din fonta sau otel, sisteme de evacuare profesionala a fumului, hote construite din silicat de calciu. In portofoliul atelierului se gasesc seminee rustice, seminee clasice, norvegiene, moderne si pe gaz.

Misiunea Seminee-Expert.ro este sa ofere siguranta, incredere si confort beneficiarilor unor seminee performante

Programele active de consultanta disponibile in cadrul showroom-ului prin care se face o pre-evaluare a locuintei, in urma careia se opteaza pentru cea mai buna varianta de produse, in functie de datele tehnice ale proiectelor, pot fi accesate la adresa: Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2, Bucuresti.

Seminee rustice cu functii moderne

Specialistii magazinului online comercializeaza numeroase modele din caramida, cu spatiu de depozitare a lemnului si cuptoare. Printre cele mai inedite modele se numara:
• Semineul Mathilda – Este confectionat din caramizi, bucata cu bucata in stil clasic si cu detalii din lemn masiv;
• Prisma W Standard este un semineu minimalist integrat in perete care poate fi amplasat in coltul camerei;
• Virginie – Este un model de semineu clasic cu aspect salbatic prin decorarea cu trofee, coarne de cerb, etc.

Recomandari

• Combustibilul recomandat este lemnul dur, foios, precum stejar, fag, lemn uscat, pomi fructiferi. Acesta trebuie sa aiba aproximativ urmatoarele dimensiuni: 45 de cm lungime si 6-8 cm diametrul;
• Focarele semineelor din ziua de azi, permit doar arderea lemnului, nu si a altor reziduuri de prin gospodarie, cum ar fi sticle de plastic, pungi, tesaturi;
• Nu este permisa folosirea carbunilor, petrolului, benzinei sau alte material care pot lua foc usor;
• Nu folosi apa pentru stingerea focului;
• Pentru a putea fi folosit in conditii optime, semineele trebuie curatate de 2 ori pe an, o data in timpul sezonului de incalzire si a doua oara dupa terminarea sezonului rece;
• Pentru a evita declansarea incendiilor, nu aruncati neglijent jaraticul, ci doar in vase de metal.

Apeleaza la specialistii Seminee-Expert.ro si acceseaza cel mai important catalog online care cuprinde o gama foarte variata de seminee rustice.

Citeste si:

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply