Sufragerie in pod. Sfaturi pentru amenajare.

0

Dacă bătăile pe telecomandă și gălăgia sunt la ordinea zilei, poate că a venit vremea să-ți transformi podul în zonă locuibilă.
Fiind confortabil, un pod îți oferă un spațiu în plus în care să te relaxezi sau în care să urmărești serialul preferat în timp ce restul se uită la meciul de fotbal.

sufragerie in pod

Pune în practică aceste sfaturi pentru a începe transformarea.

1. Ocupă-te de pereți

Vopsește sau pune tapet pe pereți, până în tavan. În acest fel oferi pereților înclinați un aspect mult mai frumos și dă senzația că aceștia sunt mai apropiați.

Citeste si: Cum poti folosi tapetul pentru un plus de stil

2. Acoperă podelele

În prezent, este rară tendința de renunțare la lemnul masiv, dar podul unei case poate fi excepția.
Aceasta este o zonă în care un covor este util. Reduce zgomotul făcut în camerele de la etajul inferior și este mai ușor să pui perne pe jos pentru a asigura locuri comode pentru mai multe persoane.

3. Invită lumina Soarelui

Dacă acel spațiu nu are ferestre, ia în considerarea montarea uneia. Lumina naturală va crea un loc mai vesel și mai primitor.

sufragerie in pod 1

Citeste si: Accesorii pentru fereastra. Cateva idei

4. Gândește-te la șemineu

Mărește gradul de confort al podului plin instalarea unui șemineu, dacă este posibil. Șemineul modern este o alegere bună care ocupă puțin spațiu.

5. Ia în seamă și mobila

Tavanul înclinat pare că este un obstacol în calea spațiului vizual, dar să nu crezi că asta echivalează cu nevoia de piese mici de mobilier. Păstrează un standard de înălțime al mobilei, dar aceasta nu trebuie să fie neapărat mică. Dacă este prea mică vei avea parte de podul bunicii, nu de o cameră de zi pentru tine și prietenii tău.

sufragerie in pod 3

Citeste si: Secrete pentru o sufragerie ordonata

6. Creează o atmosferă caldă

Candelabrele și lămpile joase – nu mici- de masă oferă un ambient plăcut și funcționează bine. După ce ți-ai creat un loc de citit, trebuie să-ți poți vedea și cartea!

 

Sursa foto: arsdigital, Ingo Bartussek,  adpePhoto – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply