Accesorii pentru fereastra. Cateva idei

0

Bugetul, gustul, nevoile și stilul decorativ, împreună cu intensitatea luminozității dorite pentru cameră, sunt lucrurile care-ți vor ghida deciziile în timp ce reflectezi asupra numeroaselor accesorii pentru fereastră.

Fiecare cameră din casă ta este diferită iar opţiunile sunt nelimitate. Dacă nu te hotărăşti între perdele, jaluzele sau draperii, îţi facem alegerea mai uşoară cu câteva sfaturi despre accesorii pentru fereastră.

1.Bucătăria. Jaluzelele din lemn sau din lemn fals sunt mai ușor de întreținut decât jaluzele plisate sau draperiile. Cu cât sunt jaluzele mai dure, cu atât sunt mai ușor de curățat.

2. Dormitorul. Pentru un somn mult mai odihnitor, jaluzele opace sunt o alegere bună. Pot fi ascunse după un material decorativ sau poate fi acoperită cu niște draperii frumoase. Alte opțiuni ar fi jaluzele orizontale dintr-un material rigid sau jaluzele din material textil în combinație cu niște draperii, pentru opacitate mai mare.

3. Sufrageria. Dacă intenționezi să te ferești de ochii curioșilor, jaluzele orizontale sau obloanele sunt cele mai bune alegeri, dat fiind faptul că obloanele pot fi ajustate după preferințe, fără a face ca interiorul să fie vizibil trecătorilor. Dacă intimitatea nu este o problemă, orice funcționează!
Dacă alegi draperii, să alegi modele mai simple, pentru ca nuanța lor să fie apropiată de cea a peretelui.

4. Baia. Jaluzele orizontale, în cazul ăsta, sunt o alegere rațională. În orice caz, alege un material rezistent la apă( lemn artificial, de exemplu) , mai ales dacă baia ta este prost ventilată și jaluzeaua este aproape de cabina de duș.

5. Uși franțuzești. Jaluzele solare sunt perfect adecvate, din moment ce reduc luminozitatea și căldura, și apără mobilierul de razele ultraviolete. Populare mai sunt și panourile solare cu filtre de lumină, făcute în stil japonez și conferind o luminozitate nemaipomenită ferestrelor mari. Jaluzele din material textil sunt, de asemenea, bune.

Acum poţi face alegerea corectă pentru accesorii pentru fereastră. Mult succes!

Sursa: styleathome.com

Sursa foto: archideaphoto – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply