Sonia Argint-Ionescu: despre casa ei si cum se mentine in forma

0

sonia

Într-un cadru cu funcţiuni variate (restaurant, showroom de mobilă, dar şi spaţiu de evenimente), Sonia Argint-Ionescu, frumoasa şi tonica prezentatoare de la TVR 1, ne-a povestit despre casa ei cu accente de fucsia şi despre cum, într-un ritm de viaţă mereu alert, reuşeşte să se menţină în formă.

Citeste si: Nuka bistrot – un interior echilibrat.

Suntem într-un showroom cu piese iconice de design. Ție ce fel de mobilă îți place? 

Îmi place foarte mult o combinație de modern cu clasic în care aș mixa piese noi cu piese vechi. Ceea ce este aici, la Iconic, este foarte apropiat de gustul meu. Este un spațiu absolut minunat, care te face să te gândești că nici nu ești în România.

Citeste si: Inspiratie deco din Corsica.

Ai un ritm de viață alert și probabil că nu de puține ori tentațiile sunt la tot pasul. Cum te menții în formă? 

Fac mult sport. În principiu combin mai multe tipuri de antrenamente pentru că organismul se adaptează destul de repede la o rutină și atunci trebuie să îl stimulezi în permanență, să-i dai ceva nou.

Tocmai de aceea îmbin antrenamentele funcționale cu un pic de aerobic, cu alergare și, de curând, am descoperit yoga. Pentru mine, yoga este o revelație pentru că, în afară de antrenamentul fizic care poate fi extrem de solicitant, trebuie să și înțelegi ce faci acolo.

Citeste si: Mansarda pentru artisti.

Cum este la tine acasă? 

Apartamentul în care locuim noi a fost făcut în 2007, în momentul în care ne-am mutat acolo cu cei doi băieți ai noștri care erau destul de micuți. La momentul respectiv, acesta era adaptat unei familii cu doi băieți și destul de practic, în sensul că decoratorii care ne-au aranjat casa s-au gândit să creeze spații pentru depozitare în toate nișele din casă, mobilierul să fie cât mai simplu și ușor de întreținut, în culori cât mai neutre.

Pentru că este imposibil ca celor mici să nu le nu le cadă ceva din gură și, oricât stai și speli, la canapele am huse de schimb pe care le scot și le spăl pentru că este o soluție practică.

Articol publicat in revista Casa si gradina. STILIST: Ana Nechita Amelian • FOTO: Iulian Iacob
MULȚUMIM: Iconic Food Wine & Design, Aleea Alexandru 7, București. www.iconichealth.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply