Nuka Bistro – un interior echilibrat

0

un-interior-echilibrat

Nuka Bistro – un interior echilibrat. În acest an, Clujul este Capitala Europeană a Tineretului, ceea ce pe scurt înseamnă peste 1 500 de evenimente organizate în premieră sau unele deja consacrate dedicate tinerilor. Oraşul are proiecte creative, oameni sau locuri cu care să se laude, iar unul dintre ele este Nuka Bistro.

Citeste si: Dormitor luminos.

Dacă până acum câțiva ani abia găseai în Cluj un loc care să te inspire cu adevărat, iar aici ne referim la decorurile interioare, muzică, meniu și chiar oameni, iată că în oraș se deschid tot mai multe bistrouri și localuri care pun preț pe amenajarea interioară.

un-interior-echilibrat1

Nuka Bistro are deja un an de când s-a deschis în centrul orașului și vrem să ți-l aducem în atenție pentru amenajarea care nu are cum să te lase indiferent și pentru că multe idei de aici le poți aplica foarte bine și în casa ta.

Citeste si: Noutati pentru casa ta.

Interiorul aduce a bistrou franțuzesc: pereții nefinisați, ramele inegale, câteva sifoane vechi ne trezesc inevitabil nostalgii, mobilierul divers, dar unitar. Această amenajare este un foarte bun exemplu pe care îl poți aplica și acasă: mobilierul nu este la set, însă pus într-un context coerent poate să dea foarte bine.

Nuka Bistro – un interior echilibrat. În acest loc poți să observi cu ușurință cum trecutul se întâlnește cu prezentul, la nivel de amenajare. Pereții de cărămidă sunt fundalul perfect pentru obiectele decorative cu patină – ramele aurii, corpurile de iluminat din metal, sifoane sau ceasuri în aceeași compoziție cromatică. În contrast cu aceste elemente, corpurile de mobilier vin să puncteze prezentul: celebrele scaune Tolix, alături de canapele și fotolii tapițate cu in, toate în culori moderne. Concept și design interior: Gosho Stefanov (www.gosho.ro).

Citeste si: Sfaturi practice – cum amenajezi un pod.

Ne bucură faptul că orașul Cluj este foarte activ din acest punct de vedere. Probabil, proprietarii de localuri au înțeles rolul decisiv pe care îl joacă un designer sau un arhitect în amenajarea unui local. Sunt multe locuri noi inspiraționale care se deschid și pe care de-abia așteptăm să ți le prezentăm.

Articol publicat in revista Casa si gradina.
Foto: Catalin Hladi

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply