Inspiratie deco din Corsica

0

inspiratie-deco1

Inspiratie deco din Corsica. Cu un climat uscat și călduros, Corsica înseamnă în jur de 200 de plaje și mult soare. Dacă plănuiești să ajungi aici, vei descoperi o insulă extraordinară, unde peisajele sălbatice alternează cu orășelele tipic mediteraneene.

Citeste si: Fantezie cromatica in living.

Aflat la doar o oră și jumătate de Paris de zbor cu avionul, Hotelul La Plage Casadelmar se află în golful Porto-Vecchio, chiar pe plajă, și are doar 15 camere.

inspiratie-deco

inspiratie-deco2

Amenajarea este despre confort și armonie cu natura. Mixul de materiale locale precum piatra, lemnul sau piatra vulcanică este, în esență, simplu, dar de mare efect. Mici pete de culori vibrante personalizează fiecare cameră și creează decorul perfect pentru o vacanță la mare. Interiorul camerelor este inspirat de o zi la plajă: prosopul pe care îl iei cu tine, scoicile pe care le culegi sau cabinele de schimb.

Citeste si: Gibraltar, o destinatie aparte.

Inspiratie deco din Corsica. Culorile folosite sunt exact acelea pe care le vei vedea și afară: turcoaz ca apa, bej ca nisipul sau albastru ca cerul.

Citeste si: Concediu in Creta.

Toate echilibrate și amestecate, astfel încât să ai parte de o experiență cât mai plăcută și inspirațională. Aici nu te vei plictisi: plajele nesfârșite, cu apă limpede, sunt modul perfect de a-ți petrece ziua, în timp ce seara poți vedea cât de vibrantă este viața de noapte aici.

Articol publicat in revista Casa si gradina.
Foto: www.designhotels.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply