Sonia Argint-Ionescu: despre casa ei si cum se mentine in forma (2)

0

sonia1

Într-un cadru cu funcţiuni variate (restaurant, showroom de mobilă, dar şi spaţiu de evenimente), Sonia Argint-Ionescu, frumoasa şi tonica prezentatoare de la TVR 1, ne-a povestit despre casa ei cu accente de fucsia şi despre cum, într-un ritm de viaţă mereu alert, reuşeşte să se menţină în formă.

Citeste si: Sonia Argint-Ionescu: despre casa ei si cum se mentine in forma (1)

O amenajare este un proces complex. Pe voi cine v-a ajutat la amenajare? 

Apartamentul nostru a fost amenajat chiar de părinții mei care sunt decoratori și atunci mi-a fost mai simplu să le spun ce vreau. Practic, pentru mine amenajarea apartamentului a reprezentat o degrevare de o sarcină destul de dificilă altfel, pentru că amenajarea unui apartament, oricât de simplu ar putea părea pentru unii, de fapt implică foarte multe detalii pe care nu ai cum să le știi dacă nu ești în domeniu, inclusiv în ceea ce privește lumina: felul în care o pui, în care o orientezi, pe unde tragi cablurile.

Citeste si: Inspiratie deco din Corsica.

Noi am vrut să avem un apartament foarte curat, unde să nu se vadă fire. Și atunci totul a fost gândit de la bun început, a fost îngropat, ascuns astfel încât să arate civilizat. Este un apartament curat, simplu, cu linii nordice și accente de fucsia. Însă, după cum spuneam, idealul meu este un pic altul, iar în prezent simt nevoia să aduc niște îmbunătățiri.

În ultimul timp s-au deschis mai multe magazine de mobilă și decorațiuni. Tu mergi prin astfel de magazine? 

Merg în magazine cu mobilă și decorațiuni cu foarte mare plăcere și de fiecare dată când ajung într-unul care îmi place, visez cum ar fi să locuiesc acolo. Chiar de curând am fost în Belgia, un loc unde nu mai fusesem.

Citeste si: Mansarda pentru artisti.

Belgia are un stil de arhitectură incredibil și care a fost o surpriză pentru mine, pentru că totul este foarte curat și de bun-gust, toate acestea aproape duse la extrem. Nu am văzut nimic să-mi evoce ceva încărcat sau țipător. Inclusiv magazinele lor sunt superbe și îmi place să intru mereu în ele.

Articol publicat in revista Casa si gradina. STILIST: Ana Nechita Amelian • FOTO: Iulian Iacob
MULȚUMIM: Iconic Food Wine & Design, Aleea Alexandru 7, București. www.iconichealth.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply