Locuieste in siguranta – solutii pentru casele inteligente

0

case-inteligente

Locuieste in siguranta – solutii pentru casele inteligente. Chiar și atunci când ești în vacanță sau atunci când pleci de la birou pe o căldură insuportabilă și vrei să găsești acasă temperatura optimă pentru tine, există soluții inteligente care te ajută să controlezi de la distanță (prin intermediul telefoanelor smartphone sau al tabletelor) pornirea și oprirea iluminatului sau a aparatelor electrocasnice, jaluzelele sau temperatura din casă.

Citeste si: Frumusetea camerei de la mansarda.

Poți, de asemenea, să setezi o serie de scenarii pentru a programa consumul de energie în funcție de agenda ta zilnică și să interconectezi sistemul de alarmă. Soluţia preconfigurată KNX de la Schneider Electric este aplicabilă apartamentelor de trei-patru camere  şi caselor cu maximum patru camere, fie noi, fie supuse unor lucrări de renovare. În cazul unor proiecte mai complexe, aceasta poate fi uşor extinsă, potrivit nevoilor specifice ale fiecăruia.

Citeste si: Casa amenajata in stil modern.

Locuieste in siguranta – solutii pentru casele inteligente. Și compania Gira oferă un sistem inteligent de automatizare a instalaţiilor electrice şi de control de la distanţă. Spre exemplu, stația videointerfon de interfon. Instalarea acesteia se face fără cablare în timpul renovării şi configurarea sistemului fără să fie necesare toate unităţile – este posibilă datorită tehnologiei bus cu două fire şi conceptului one-man start-up.

Citeste si: Cat costa bucatariile contemporane.

Cu sistemul de interfonie Gira se pot face instalaţii pentru interfoane audio sau video, pentru clădiri rezidenţiale cu până la 28 de apartamente. Staţiile de interior sunt unităţile de voce şi operare de la uşa principală şi perechea staţiei de la exterior. Sau se pot instala opţiuni de control moderne prin unde radio, unde comunicarea se face între emiţători și receptor.

Articol publicat in revista Casa si gradina.
Foto: PR.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply