Cat costa bucatariile contemporane

0

bucatariiBucătărie METOD/ EDSERUM. Cadrele sunt versatile și le poți combina în funcție de spațiu. Prețul pentru configurația din imagine: 5 856,93 lei. www.ikea.ro

Cat costa bucatariile contemporane. Mulţi dintre voi, cititorii revistei, ne-aţi cerut sugestii de bucătării moderne, potrivite în locuinţele contemporane. Ne-am documentat şi am găsit soluţiile potrivite pentru o paletă largă de gusturi, bugete şi spaţii. În alegerea unei bucătării, trebuie să mai ții cont de unele aspecte cum ar fi materialele, culorile, formele sau stilul mobilierului.

Citeste si: Cum alegi plita.

Cat costa bucatariile contemporane. În acest material am făcut o selecție de bucătării provenind de la cei mai importanți furnizori de la noi. Dacă alegi un mobilier închis la culoare (cum este cel de la IKEA sau cel de la Dedeman), atunci îți sugerăm să echilibrezi atmosfera cu ajutorul unui perete alb/galben pai sau al faianței deschise la culoare.

bucatarii1Bucătărie Elisabeth, din MDF vopsit alb. Dimensiuni: L245/240x60x207 cm înălțime. Preț: 4 728 lei. www.mobexpert.ro

Este important să ai o bucătărie luminoasă, iar dacă poziționarea nu te ajută în acest sens, poți obține un astfel de efect și cu ajutorul culorilor. Mobilierul alb (așa cum este cel de sus) poate fi scos în evidență dacă pe fundal alegi ocru sau o altă culoare care îți place, cu condiția să se creeze un minimum de contrast. În cazul în care optezi pentru elemente ton în ton, recomandarea ar fi ca acestea să fie în culori deschise sau pastelate, tot în ideea de a avea o cameră cât mai luminoasă.

Citeste si: Idei simple pentru bucatarii frumoase.

Cat costa bucatariile contemporane. O bucătărie trebuie să fie încăpătoare, căci toți tindem să strângem diverse lucruri pe care le înghesuim prin dulapuri. În acest sens, dulapurile suspendate sunt ideale, la fel și corpurile cu sertare adânci sau rafturile pe care le poți monta singur în spații care la început ți s-ar părea prea înguste și greu accesibile. Toate bucătăriile prezentate aici dispun de corpuri suspendate care te vor ajuta să depozitezi vesela, electrocasnicele sau tacâmurile.

bucatarii3Bucătăria Rosa, potrivită în spațiile mai mici, are o culoare îndrăzneață și este destinată unui spațiu modern. Preț: 3 155 lei. www.hornbach.ro

Citeste si: Cum amenajezi o bucatarie de bloc.

În general, soluțiile de mobilier pentru bucătărie se pot mula pe orice spațiu, producătorii oferind variante modulare pentru orice dimensiune. De aceea și prețurile variază. Și, cel mai important sfat, pe care l-am păstrat pentru final, după ce ai ales modelul care îți place, încearcă să îl vizualizezi acasă la tine și nu în showroom sau în catalog. Este un exercițiu bun și practic, în același timp.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply