Casa amenajata in stil modern

0

Casa-amenajata-in-stil-moderna

Puţină inspiraţie şi mult bungust sunt ingredientele care au făcut ca această locuinţă să se transforme dintr-o simplă casă părintească într-un cămin extrem de şic.

Citeste si: Noutati pentru casa ta.

Renovarea casei a trecut prin multe etape de schimbare de-a lungul anilor. Având în vedere domeniul în care lucrează familia Miladinov, stomatologia, e lesne de înţeles faptul că în prima fază o parte dintre încăperile casei au fost destinate unui cabinet particular, însă acesta a fost mutat ulterior în altă clădire.

Citeste si: Cum alegi vesela.

Miloș, Alina și cei doi copii, au reuşit să compună în cei 135 mp ai locuinţei un spaţiu pe măsura personalităţii lor. În living, linia modernă, contrastul de culori şi texturi aduce un plus de dinamism şi prospeţime, făcând astfel trecerea spre grădina mai naturală.

Casa-amenajata-in-stil-modern1
Buătăria este extrem de simplă ca design, aici fiind prioritară funcţionalitatea spaţiului. Întreaga mobilă a fost făcută la comandă pentru a se potrivi dimensiunilor reduse. Zonele de gătit, de spălat vase şi dulapurile pentru depozitare sunt împărţite pe cei trei pereţi, facilitând astfel accesul la acestea.

Citeste si: Cat costa bucatariile contemporane.

Pentru a crea un contrast de textură cu vopseaua, o parte din pereţi a fost acoperită cu piatră. Accentul de vopsea neagră apare şi aici, la fel ca şi în sufragerie şi pe hol, fiind un element optic de legătură între încăperi. Electrocasnicele au fost achiziţionate de la Media Galaxy şi Media Markt, iar chiuveta de la Pyramis. Separat, într-un colţ flancat de doi pereţi îmbrăcaţi în piatră, se află masa albă, cu formă rotundă, şi patru scaune în linie simplă.

Casa-amenajata-in-stil-modern2
Camerele copiilor sunt de basm. Fiind încă prea mici să poată decide cum îşi doresc să fie amenajată camera, părinţii au luat această decizie în locul lor. Cu puţină imaginaţie au reuşit să combine elementele preferate ale copiilor într-o frumoasă poveste pe măsura personalităţii lor.

Articol publicat in revista Casa si gradina.
Text: Adriana Bărar.
Foto: Sorin Popa.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply