Soluții de organizare pe care nu le știai

0

soluţii de organizare

Când vine vorba de organizare în casă există şi soluţii de organizare pe care nu le ştiai sau la care nu te-ai gândit. Când vine vorba despre organizare în casă sfaturile se repetă. Auzi mereu: coșuri de depozitare, etichete, și așa mai departe. Există însă soluţii mai bune şi mai practice. Iată câteva soluţii de organizare pe care nu le ştiai, în fapt tot atatea sfaturi pentru o casă organizată.

Citeste si: Asorteaza tamplaria

Cârligele în baie sunt o necesitate, după cum o necesitate sunt şi spaţiile de depozitare, dar ai grijă să păstrezi calea de mijloc şi să nu exagerezi. Nu pune prea multe cârlige în baie, pentru că prea multe cârlige înseamnă prea multe obiecte inutile agăţate, prea multe prosoape, şi aşa mai departe.

Spaţiile de depozitare din bucătărie au o voinţă a lor proprie. De cele mai multe ori în dulapurile de bucătărie, pe spaţiile foarte preţioase se instalează obiecte inutile, cutii goale şi borcane de care nu ai nevoie. Preia controlul şi gestionează cu autoritate aceste spaţii pentru că măsura face parte din acele soluţii de organizare pe care nu le ştiai.

Foloseşte spațiul de sub scară. Deseori acest loc rămâne nefolosit, deşi dacă este gestionat corect este extrem de util şi trebuie introdus în circuitul spaţiilor de depozitare utile din casă. Este unul din locurile prea puţin utilizare dar a-l pune în valoare impune fie amenajarea spaţiului, fie realizarea unui spaţiu care să facă posibila depozitarea a diverse obiecte rar sau puţin folosite.

Citeste si: Cum indepartezi petele dupa renovare

O idee din lista cu soluţii de organizare pe care nu le ştiai este legată de amenajarea din hol. Un dulap şi un pantofar nu au voie să lipsească şi trebuie să fie cu atenţie utilizaţi. Aceste spaţii sunt de tranzit pentru hainele de sezon sau pentru cele care sunt folosite în fiecare zi. Nu transforma locul într-un depozit de haine, dar în egală măsură nu lăsa haine şi pantofi la vedere.

Citeste si: Lumina naturala din casa. Cum o pui in valoare

În loc de final trebuie spus că fiecare casă are soluţii de organizare care sunt tipice şi particulare. Ceea ce se potriveşte unei case, nu se potriveşte alteia. Fiecare familie şti că aceste soluţii de organizare sunt adaptate la nevoile familiei, la stilul de viaţă şi la ritmul fiecărei case. Ceea ce merge într-o casă, nu merge în alta, aşa că ideile noi sunt mereu binevenite pentru că sunt tot atea surse de inspiraţie.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply