SECURIT – cabine de dus profesionale

0

Confortul a capatat o alta dimensiune in zilele noastre. Acest lucru este evident in diferite domenii ale vietii, dar mai ales in privinta spatiului personal sau de la lucru. In aces caz isi face aparitia si mobilierul dedicat spatiului sanitar care reprezinta un adevarat reper demn de urmat de numerosi producatori din prezent.

Evolutia industriala a dezvoltat reperele design-ului interior, exploatand si ducand mai departe tainele arhitectilor de interior. Materialele calitative contureaza alaturi de nuantele vibrante alocate acestor produse, noi sisteme functionale care au rolul de a imbogati orice baie, indiferent de dimensiuni.

Unul dintre cele mai cunoscute produse de acest tip sunt aceste cabine de dus disponibile in magazinele online de profil din Romania. Fiecare model de cabina de dus realizata din sticla securizata poate fi realizata la comanda, in functie de preferintele personale.

Specialistii fabricii Securit International ofera calitate inca de la inceputurile avute in industrie, fiind cunoscuti pentru suprafetele vitrate realizate in special pentru uz casnic (baia) cat si pentru societatile comerciale/case (birouri, scari).

Necesitatile si dorintele clientilor puse pe primul loc au adus incredere zecilor de cumparatori, acestia bucurandu-se de clipe de relaxare chiar si in cele mai apasatoare zile din an.

Cabine de dus din sticla securizata

Dusul este unul dintre cele mai importante obiecte sanitare gasite intr-o baie. Cabinele realizate din sticla securizata s-au dovedit a fi sigure de folosit datorita materialului din care s-au confectionat. Toate elementele feroniere cat si garnitura de etansare sunt fabricate special pentru a nu fi deteriorate de apa infiltrata.

Cabinele de dus cu sticla securizata sunt deseori realizate din sticla de 8 mm grosime, acesta avand proprietatea de a fi sablat pe partea interioara cat si pe cea exterioara a cabinei.

Specialistii recomanda ca fiecare model sa fie fabricat la comanda alaturi de schitele clientului pentru achizitionarea unui produs de succes.

De ce este importanta alegerea unei cabine de dus din sticla securizata?

Gama larga de produse reprezentative fac ca o cabina de dus sa fie esentiala pentru spatiile mici si inghesuite, fiind pretabila si pentru dimensiuni mari. Forma ergonomica este un avantaj esential, reusindu-se astfel sa se economiseasca foarte mult spatiu.

Cunoasterea locuintei si a dimensiunilor acesteia sunt esentiale pentru transpunerea personalitatii fiecarui client, pastrandu-se o compozitie balansata care aduce iluzia optica a unui spatiu mai mare, deschis catre si mai multe posibilitati de iluminare.

O cabina de dus se poate complementa direct cu ajutorul unei cazi moderne pentru locurile mari, aceasta avand rolul de a mari perspectiva interioara, conturand un spatiu dedicat relaxarii si momentele placute din propria locuinta. Proprietatile cabinelor de dus realizata la comanda ofera oamenilor confort prin echilibrarea nuantelor si a produselor fabricate de oamenii talentati ai fabricii Securit.

Formele pot varia in functie de peretii interiori, reusind sa fie fabricate atat pentru unghiuri drepte de 90 cat si pentru cele cuprinse intre 135 si 180.

Intretinerea cabinelor de dus este facila si perfecta oamenilor care nu au timp pentru curatenie generala. Aceasta poate fi stearsa cu o carpa si o solutie speciala de curatare. Astfel, spatiul va ramane imaculat si culorile intacte dupa orice folosire.

Profesionistii productiei de cabine de dus din cadrul companiei Securit pot fi contactati aici sau la numarul de telefon 021.321.31.76

sursa: Agentia Fortin

Citeste si:

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply