Schimba peretii fara sa-i zugrăvesti

0

schimbi pereții fără să-i zugrăvești (1)Pereții caselor noastre sunt esențiali pentru decorul general din casă, așa că este foarte important să găsește modalitățile prin care poți schimba pereții fără să-i zugrăvești, pentru că dacă ai o cutie de vopsea, poate oricine.

Un perete gol este inestetic, trist și rece, în timp ce un perete decorat, îmbăcat sau înnobilat este cald, personal, viu și vesel.

Iata câteva moduri creative prin care poți schimba pereții fără să-i zugrăvești.

Tapetul. O fâșie de tapet aplicată la locul potrivit poate transforma radical o încăpere. Nu este nevoie de tapet scump, ci doar de o alegere inspirată. O fâșie de tapet aplicată pe peretele din sufragerie poate lumina și personaliza toată camera.

Citeste si: Armonia vizuala din casa

Covoare pe pereți. Scopul inițial al carpetelor și țesăturilor scumpe a fost acela decorativ și era destinat pereților dintr-o încăpere. O carpetă sau o tesătură elegantă, rafinată, întinsă pe un perete este un detaliu extrem de personal. Sunt potrivite carpetele mici. O carpetă în hol sau în dormitor va schimba pereții fără să-i zugrăvești.

Citeste si: Cum iti colorezi casa si viata

schimbi pereții fără să-i zugrăvești (3)Elemente naturale. Poți schimba pereții fără să-i zugrăvești folosind lemn, plută sau piatră naturală. Soluția este excelentă în hol, în bucătărie și în camerele mari.

Rezultatul este atrăgătoar, eco-friendly și extrem de decorativ.

Lipeste autocolante și poți schimba pereții fără să-i zugrăvești. Autocolantele nu mai sunt doar pentru camere de copii. Autocolantele sunt în zeci de culori, forme, dimensiuni și teme.

Agață. Ideal este să ai opere de artă și piese de decor cu valoare, dar poate să fie o idee excelentă și o cale foarte bună care va schimba pereții fără să-i zugrăvești, dacă vei agăța o hartă, de exemplu. Aceasta aduce un fior dramatic în orice cameră.

Alege tipărituri vechi, hărți celebre și modele cu multe detalii. Sunt extrem de elegante și foarte frumoase. Înrămează-le! O hartă este o piesă excelentă pentru a decora pereții, în orice cameră.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply