Cum iti colorezi casa si viata. Cateva sfaturi

0

Câte culori sunt la tine în casă? Dar în camera de zi? Nu-i așa că prea puține? Iată câteva sfaturi simple care te vor ajuta sa-ți colorezi casa și viața.

colorezi casa și viața (4)

Culoarea înseamnă viața, iar o casă colorată este o casă vie. Sunte însă tributari unor canoane și culorile în casă intră greu, sunt numărate pe degete, le asortăm după legi nescrise pe care nu îndrăznim să le depășim pentru că am ajuns să credm că prea multă culoare este un pacat de moare. Fals și grav! Culoarea este esențială în casă, tot așa cum este și lumina. iatp câteva căi simple care te vor ajuta să-ți colorezi casa și viața.

Citeste si: Gri otel, o provocare extravaganta pentru casa

colorezi casa și viața (2)Combină alb lucios cu nunațe de crem, bej și detalii metalice. Efectul este cel al unei paduri de foioase la prima ninsoare. strălucitor, luminos, viu și foarte plăcut. Soluția este foarte bună în baile albe, clasice, dar și în bucatarile foarte albe, deseori neplăcut de albe. Efectul este foarte bun și dă sentimentul de curat, simplu și ordonat. În plus asocierea merge foarte bine cu accente tari de culoare. Cele mai bune alegeri roșu intens, violet aspru sau negru, dar neapărat strălucitor.

Citeste si: Cum decorezi o camera alba?

Nu omite griul colorat. Este o combinație foarte bună pentru locurile liniștie unde este nevoie de o atmosferă calmă și relaxantă. Griurile se pot colora cu orice altă culoare, după pofta inimii, griurile în sine fiind printre cele mai maleabile și mai transformabile culori, în funcție de tonul ales și de luminozitatea acesteia, dar și în funcție de luminozitatea camerei.

Combină griul pentru a da personalitate și pentru a respecta îndemnul de a invăța cum îți colorezi casa și viața cu roșu, mov, violet regal, marsala și tonuri metalice. Poți asocia griurile cu verdele, cu portocaliul și cu un ton sclipitor de galben.

Citeste si: Albastrul in decorarea casei. Sfaturi practice

colorezi casa și viața (5)Maroul este una din cele mai frecvente culori în casele noastre. Este practic, suportabil și ușor de combinat. Este însă o culoare ternă, streasă și monotonă.

Îl poți învia și poți da o lectie despre cum îți colorezi casa și viața combinând toate nuanțele de maro cu alb sclipitor, dar și cu verde, rosu închis, vișiniu și cu tonuri dulci de albastru.

Citeste si: Culoarea fericirii si casa albastra

Nu te teme să combini culori puternice. Efectul este mereu surprinzător. Tine mine ca lecție despre cum îți colorezi casa și viața că două modele de imprimeuri puternice, dar și două culori vii alăturate se domolesc și se neutralizează reciproc, dar lasă locul cald, viu și plin de personalitate îndrăzneață.

Citeste si: Cum aduci primavara in casa. Cateva sfaturi

Ca teorie de ținut minte atunci când iți colorezi casa și viața trebuie să știi să respecti poveștile casei tale, să pui în valoare obiectele vechi, să combini lucrurile vechi cu cele noi și să dai personalitate și identitate proprie fiecărei camere în parte.

Sursa foto: freedigitalphotos.net/

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply