Scaunul balansoar, locul ideal de relaxare

0

Scaunul balansoar este locul ideal de relaxare, fie ca este in casa, fie ca este pe terasa sau in gradina. Ideea este ca scanul balansoar iti face viata mai frumoasa, te ajuta sa-ti aduni gandurile si calmeaza starile de stres si anxietate. Nu stiu daca aceste calitati se regasesc in descrierea pentru scaunul balansoar, dar acestea sunt concluziile mele personale, iar eu cred ca experienta personala este un argument solid.

Scaunul balansoar are si cateva neajunsuri. O sa devina foarte repede locul preferat de toti ai casei, inclusiv de animalele de companie asa ca solutia este fie sa stabilesti un orar, asftel incat sa beneficieze toti din casa de bucuria leganatului, fie mai cumperi inca unul si, macar in parte, rezolvi problema.

Citeste si: Fotolii colorate

Dincolo de gluma (in esenta foarte serioasa), realitatea este ca scaunul balansoar este un mic rasfat pe care ti-l poti permite. Este ceva mai mare decat un scaun obisnuit si este nevoie de putin spatiu in plus pentru balans, este mai greu de integrat in decor, mai ales daca este unul foarte modern, dar daca il alegi cu rabdare si atentie este imposibil sa nu gasesti modelul ideal.  Toti producatorii de mobila au in oferta lor si scaunul balansoar. Exista modele foarte moderne, dupa cum exista si solutii clasice. Culorile variaza si ele, dupa cum variaza si materialele din care este facut.

Citeste si: Amenajarea sufrageriei. Cum faci camera calda si practica

Cele mai bune sunt cele facute din lemn, eventual dintr-o singura bucata, dar si cele care sunt incleiate si imbinate. Aici trebuie sa verifici soliditatea imbinarilor si modul de prindere. Cele care au si suruburi sunt mult mai solide. Scaunul balansoar poate sa fie tapisat sau simplu. Conteaza care este locul in care acesta va sta in cazul in care nu stii ce sa alegi. Cel tapisat este destinat unei anume incaperi – dormitor, camera copilului sau un colt din camera de zi, in timp ce netapisat se preteaza pentru a fi adaptat in functie de locul in care se afla si permite mutarea lui dintr-o incapere in alta. In plus pentru acesta din urma poti sa folosesti perne cu fete diferite ceea ce este extrem de practic.

Citeste si: 4 fotolii actuale

Daca esti proaspata mamica, daca urmeaza sa ai un bebelus afla ca scaunul balansoar este o adevarata binefacere si pentru tine si pentru puiul tau. Acesta o sa fie locul minunat in care iti vei putea alapta copilul si locul in care cel mic o sa adoarma impacat in bratele tale. Iti recomand, in mod special pentru aceasta destinatie sa alegi scaunul balansoar care nu are manere laterale pentru a te putea misca in voie.

Citeste si: Scaunele pliante sunt mai practice!

Scaunul balansoar isi gaseste utilitate in orice casa, in orice anotimp si este una din piesele de mobilier care nu ar trebui sa lipseasca.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply