Racoare în mansarda

0

Racoare în mansardă

Tot ce trebuie să faceţi pentru a beneficia de o atmosferă răcoroasă în mansarda, evitând disconfortul legat de reamenajarea acesteia, este să instalaţi pe ferestrele de mansardă rulouri parasolare. Beneficiaţi astfel de cea mai eficientă protecţie împotriva căldurii. Rulourile exterioare parasolare împiedică 75% din razele soarelui să atingă direct suprafaţa ferestrelor, reducând căldura cu până la 90%.

Citeste si: Mansardarea unei case vechi. 4 detalii esentiale

Sunt adevărate scuturi împotriva căldurii solare, fiind eficiente chiar şi când ferestrele sunt deschise. Materialul tip plasă creează un efect plăcut de umbrire, fără a obtura priveliştea. Se montează foarte uşor pe orice tip de fereastră Velux deja instalată şi se operează la fel de uşor din interior. În cazul ferestrelor cu acţionare manual cu bară de operare amplasată la maxim 2 metri de podea, se recomandă varianta manuală a ruloului. Produsul există şi în variantă electrică, pentru ferestrele electrice cu cabluri integrate, cât şi în varianta cu motor solar, operate cu telecomanda, fără a necesita cabluri sau conexiuni la o sursă de energie.

Citeste si: Ferestre pentru mansarda. Doua conditii esentiale

Ruloul exterior parasolar este recomandat a se monta în special pe ferestrele de mansarda orientate spre sud care aduc o lumină foarte puternică în cea mai mare parte a zilei, dar şi pe cele orientate către vest sau est, care aduc o lumina caldă şi aurie pe durata întregii zile. Îl puteți achiziționa prin toţi distribuitorii Velux, precum şi prin magazinul online www.velux.ro, preţurile începând de la 47 de euro (TVA inclus), în funcţie de mărimea ferestrei.

Foto și informații: Velux

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply