Plante vampiri energetici

0

vampiri energeticiExistă plane care pot avea efect de vampiri energetici și în loc să ne bucure sufletul și să ne cureţe aerul din casă ne fac rău. Trebuie spus că relația între oameni și plante este specială iar unele plante calificare ca vampiri energetici într-o casă să fie absolut benefice în alta. Îți poți da seama de calitatea pozitivă sau negativă a plantei după reacțiile acesteia și după starea pe care ți-o induce.

Te bucuri ca există și o îngrijești cu drag, sau o privești ca pe o corvoadă în plus, uiți de ea sau te enervează când trebuie să te preocupi de respectiva plantă.

Pe de altă parte există plante care sunt veritabili vampiri energetici, nu trebuie amplasate în dormitoar, în camera copiilor trebuie ținute doar în camerele sociale, dacă nu te înduri să le elimini complet din casă. Topate plantele vampiri energietici absorb oxigen şi degajă dioxid de carbon, noaptea și când lumina dincasă este puțină, mai ales iarna și toamna. În plus, plantele se eliberează energie negativă.

Cele mai multe din plantele vampiri energetici pot fi dominate de personalitatea celor carelocuiesc în casă, pentru că totul depinde de sistemul energetic al fiecărei persoane în parte, dar și al casei.

Orhideea este considerată o planta vampir și este deosebit de periculoasă pentru casa în care locuiesc oameni nehotărâţi, cu voinţa slabă. Orhideea le absoarbe toată energia. Acesta poate să fie unul din motivele pentru care nu reușești să crești, în casa ta, o orhidee!

Feriga este și ea un puternic vampir energetic. Pentru a se putea dezvolta normal are nevoie de foarte multă energie. Astfel, o puteti aşeza pe televizor absorbindu-i toată energia negativă.

Chiparosul, deşi este un puternic purificator al aerului, nu este indicat să-l avem în casă pentru energia negativă pe care o emană. Poate că nu degeaba era numit arborele morții.

Florile uscate sunt şi ele vampiri dar într-o măsură mult mai redusa decat cele vestejite. Dacă vrei să le pastrezi ține-le în spații închise, în spatele unor geamuri (o vitrină cu uși de cristal le anihilează potențialul energetic).

Trandafirii pot fi vampiri energetici. Îngrijind trandafirii, oamenii îşi transferă surplusul energetic asupra lor şi de aceea, toţi cei care se consideră donatori pot să cultive fără grijă trandafiri. Persoanelor cărora nu le este suficientă propria energie, celor în convalescență sau care suferă de boli cronice le sunt contraindicaţi trandafirii, deoarece le provoacă oboseală şi irascibilitate.

Florile naturale taiate sunt benefice doar câteva zile. Din momentul în care ajung la forma maximă și încep să moară devin vampiri energetici extrem de agresivi. De aceea este bine să nu păstrezi în vază flori tăiate mai mult de 3-5 zile și nici să te străduiești să le lungești viața pentru că te vor secătui de energie pe tine și casa ta!

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply