Pardoseli decorative cu aspect unic

0

Pardoseli decorative cu aspect unic – Combinațiile de culori și jocurile de nuanțe sunt irepetabile de la un proiect la altul. De aceea pardoselile decorative epoxidice sau tip microtopping propun mereu un decor original, spectaculos, inegalabil. Exista numeroase materiale si tehnici care permit modele de pardoseli decorative de mare rafinament, iar unele dintre ele sunt prezentate sumar in continuare.
Citește și Parchet clasic.
1.Rășina epoxidică decorativă permite realizarea unor jocuri de culori și desene pe un fundal bine ales. Se poate opta pentru dungi, buline, linii neregulate, efecte obținute prin combinarea culorilor etc. Se adaugă posibilitatea de a insera stickere sau obiecte plate subțiri, rezultând suprafețe originale. Acestea sunt plane, lucioase, fără rosturi, într-o desfășurare unitară. De la Floor Art.

Pardoseli decorative
Pardoseală realizată cu rășini epoxidice. Foto: Floor Art

2.Finisaje murale sau de pardoseală se pot obține cu Natural, material epoxy-cementizio produs de Nord Resine, aplicat de Ancatad Pavimente.

Pardoseala decorativa
Finisaje murale sau de pardoseală obținute cu materialul Natural. Foto: Ancatad Pavimente

3.Creativitatea fără limite la decorarea pardoselii este avantajul principal al rășinilor epoxidice. În finisajul pardoselii pot fi inserate desene, imagini sau postere. Amenajare realizată de Dekoart Inovator.

Pardoseli decorative
În finisajul pardoselii pot fi inserate desene, imagini, postere. Foto: Dekoart Inovator.

Citește și Parchet modern.

4.Pardoseală decorativă colorată cu aspect neted și continuu, fără îmbinări și rosturi vizibile, realizată cu sistemul Sika-Comfort Floor. Este rezistentă la uzură, ușor de întreținut, iar opțiunile de colorare sunt practic nelimitate. De la Sika.
Pardoseli decorative

Pardoseală decorativă realizată cu sistemul Sika-Comfort Floor. Foto: Sika

Citește și Ce culoare are covorul tau? E in acord cu restul mobilierului?

Alege pardoseli decorative cu aspect unic!

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 8/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply