O nouă față pentru curtea din fața casei. Idei de amenajare

0

Fie ca locuiesti la oras sau intr-o casuta pe malul marii, daca locuinta este aproape de strada sau nu, amenajarea curtii din fata casei poate reprezenta o provocare. Site-ul Houzz.com a facut o selectie de idei practice pentru amenajarea curtilor din fata casei care sa mearga dincolo de plantarea unui gazon si care dea un sarm aparte locuintei tale.

Un prim pas ar fi amplasarea unei alei din piatra cubica, inconjurata de straturi de flori care sa segmenteze cumva curtea din fata casei. Poti pune la capatul acestei alei scaune, o fantana sau un arbust in ghiveci astfel incat fiecare din acestea sa inchida drumul pavat.

Printre alte idei practice pentru amenajarea curtii din fata casei se numara si plantarea de tufe de flori, precum trandafiri sau hortensie in spatiul verde care separa locuinta de strada. Florile vor incanta trecatorii, dar pot crea si un spatiu de intimitate in fata locuintei. Un gard natural este un adaos interesant si creaza un fundal adevcat pentru randurile de flori.

Puteti vedea imagini cu idei de amenajare AICI.

Citeste si:

Fatada casei. Sfaturi, idei si solutii
Usa rosie si semnificatia acesteia

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply