Mobilier de bar pentru acasă

0

Mobilier de bar pentru acasă. Până să faci aprovizionarea cu băuturi, caută cele mai bune dotări pentru depozitare și o servire fără cusur. Dacă eși în căutarea unor piese de mobilier de barm nu ar trebui să-ți scape dulapurile speciale, scaunele înalte, eventual dispenserele pentru licori. E bine să ai pe aproape și câteva CD-uri, pentru a întreține buna dispoziție.

Citește și Crama de acasa – sugestii de amenajare.

Îți propun câteva obiecte cu care să începi echiparea și dotarea spațiului:

mobilier de bar
Bar King, cu panou frontal cu LED-uri și rafturi din sticlă securizată. Foto: Interior Store

1.Barul King, din MDF, cu panou frontal cu leduri și rafturi din sticlă securizată, are un aspect fancy. L 110 x l 50 x h 108,5 cm. De la Interior Store.

mobilier de bar
Dulap de bar Oak Spirit. Foto: Mobexpert

2.Elegant și spațios – dulapul de bar Oak Spirit, de la Mobexpert, este realizat din lemn masiv. L 92 x l 53 x h 103 cm.

Citește și Crama de acasa – solutii de dotare.

mobilier de bar
Dispenser de vinuri. Foto: www.pentruvin.ro

3.Vei fi servit prompt dacă optezi pentru un dispenser de vinuri, cu capsule, model WD 10. Dimensiuni variate. Disponibil la www.pentruvin.ro.

mobilier de bar
Bar Lady Rock Silver. Foto: Kare

4.Glossy și juvenil – Barul Lady Rock Silver, din MDF lăcuit, metal, poliuretan și poliester. L 104 x l 48 x h 120 cm. De la Kare.

Citește și Barul personal outdoor – rasfat pentru zile toride.

Dacă ai găsit formulele de mobilier de bar potrivite, ia loc și comandă o băutură. Barul este mereu plin și bine echipat!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply