Barul personal outdoor – rasfat pentru zile toride

0
Foto: Vondom
Foto: Vondom

 

Barul personal outdoor – Orice grădină, terasă sau piscină poate beneficia de prezența prietenoasă a unui bar, dotat nu doar cu echipament specific, ci mai ales cu piese de mobilier inedite și cu accesorii cu design fabulos. Opțiunile pentru decorarea zonei de socializare sunt nesfârșite!

Terasele spatioase cu piscina se vor bucura de prezenta unei zone ample de relaxare, unde pot fi depozitate si preparate bauturi racoritoare, ideale pentru zilele toride de vara. Important este ca atunci cand amenajezi o zona anume sa ii acorzi importanta functionala cuvenita si abia apoi sa te gandesti la design. Iar cum amplasarea unui mic bar in propria gradina este o idee simpla, care insa va face o diferenta majora in confortul personal in lunile calde, ar fi bine sa iei in calcul produsele necesare unei astfel de interventii.

Foto: Pedrali
Foto: Pedrali

Barul personal outdoor – dotari de baza

Daca vorbim de o zona de bar, vorbim in primul rand de mese si scaune, asa ca poti alege din multitudinea modelelor pentru exterior. Este bine sa tii cont de destinatia produselor, deoarece obiectele dedicate zonelor expuse la soare, ploaie si alte intemperii, sunt realizate din materiale tratate pentru a rezista uzurii in timp fara sa se deterioreze. In plus, pentru aria din imediata apropiere a piscinei, unde apa ajunge fara prea mare dificultate, recomandarea ar fi sa te orientezi spre modele din polipropilena, care, pe langa caracterul estetic si modern, par invincibile atunci cand vine vorba de trecerea timpului. Un exemplu in acest sens este modelul propus de brandul Pedrali.

Foto: Ego Paris
Foto: Ego Paris

Barul personal outdoor, aparat de razele soarelui

Ideal ar fi sa alegi umbrele generoase, ce fac fata orelor fierbinti ale amiezii. In acest fel, te poti bucura de un cocktail de fructe la propriul bar in orice moment al zilei. Modelul propus de brandul Ego Paris este disponibil prin Casara si se dovedeste a fi de maxima utilitate. Tesatura sa speciala realizata din material Batyline rezista impresionant in timp, fara sa se decolreze si sa se derioreze. In plus, materialul impermeabil da savoare unica chiar si momentelor ploiase: ce poate fi mai frumos decat sa le admiri de sub o umbrela rezistenta?

Foto: Mobexpert
Foto: Mobexpert

Barul personal outdoor – accesorii si depozitare

Un set de recipiente din sticlă de diferite dimensiuni, cu aer șic – iata metoda ideala a pastra condimentele, esente, fructe sau seminte. Aspectul final este de dorit sa emane o anume relaxare si nonsalanta, asa ca nu alege piese prea pretentioase. Compozitia outdoor ideala este moderna si cool, dar in acelasi timp relaxata si plina de prospetime. Produsele din imagine sunt realizate din sticlă reciclată și sunt disponibile prin Mobexpert. Poti adauga pe langa acestea cutii din lemn natur de diferite dimensiuni si cosulete impletite.

 

Foto: Extremis
Foto: Extremis

Un accesoriu cool si util este acest suport pentru lemne de foc WoodStock, al bradnului Extremis.  Calitatea sa estetica il face un obiect decorativ inedit, insa cu ajutorul lui poti stoca si transporta cu usurinta lemne de foc, pentru serile reci sau momentele speciale pe care le planuiesti vara asta in propria gradina.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply