Mobilier cu dublă funcţie

0

Ai spaţii mici, iar mobilierul îţi ocupă tot spaţiul sufocându-te? Firmele de mobilier au găsit soluţia ideală – mobilier multifuncţional, practic şi cu forme ingenioase.

Există mobilierul ideal?

Mobilierul multifuncţional e alegerea perfectă. Ocupă foarte puţin spaţiu şi are mai multe moduri de utilizare, astfel încât problemele de organizare a spaţiului se pot evita. Garsoniera poate avea o zonă de living, care poate fi transformată seara în dormitor prin alegerea unei canapele extensibile.

1Citeste si: Paturi rabatabile

Dar cea mai mare problemă, într-o garsonieră, o prezintă lipsa dulapurilor mari şi a spaţiilor pentru depozitarea diverselor lucruri necesare în orice casă. Fotoliile sau taburetele cu spaţii de depozitare dedesubt sunt suficient de încăpătoare pentru a suplini această funcţie.

Citeste si: De ce merita sa apelezi la sfaturile unui designer profesionist

În aceste spaţii se pot depozita atât lenjeria de pat, cât şi alte obiecte care nu sunt folosite decât sporadic. Pentru a avea anumite lucruri mereu la îndemână, măsuţele cu sertare sau diverse etajere dau posibilitatea de a organiza cât mai uşor locul acestora. Probleme referitoare la spaţiu apar însă şi în apartamente.

Citeste si: Trucuri pentru dormitor cu stil personal

Tendinţa generală este de a avea un living aerisit, cu mobilier cât mai puţin şi extrem de practic. Formele şi culorile acestui tip de mobilier conferă casei tale un aer modern şi nonconformist.

Producţie: Mihaela Radu

Styling editor: Ana-Maria Ștefan

Foto: Neoset

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply