De ce merita sa apelezi la sfaturile unui designer profesionist

0

Iti amenajezi singur casa sau ceri o mana de ajutor de la un designer profesionist? Chiar daca esti tentat sa mergi pe prima varianta, cea mai buna solutie este sa apelezi la un designer profesionist. Iata care sunt argumentele care pledeaza in favoarea acestei alegeri.

Un designer profesionist este o optiune excelenta pentru persoanele ocupate si cea mai buna cale prin care rezolvi orice posibile conflicte. Cand amenajezi o casa, toata lumea o sa fie tentata sa vina cu propria parere. Un designer profesionist rezolva problema.

Citeste si: In baile celebritatilor

Un designer profesionist stie mai bine decat oricine cum sa combine stilurile si o sa poata sa foloseasca multe din piesele de mobilier pe care le ai deja. Surprinzator, dar un designer profesionist nu merge pe ideea ca trebuie cumparata mobila noua!

Un designer profesionist stie cel mai bine care sunt obiectele de mobilier cu adevarat valoroase pe care merita sa iei, pentru ca de cele mai multe ori criteriul acestuia nu este pretul. Un profesionist este capabil sa te ajute sa gasesti ceea ce este mai bun, la pretul cel mai mic.

vintage-crateCiteste si: Irina Neacsu si colectia de scaune personje

In ansamblu apeland la un designer profesionist vei face o importanta economie de bani. Argumentele le gasesti mai sus.

Nu apela la orice designer profesionist. Citeste, documenteaza-te si cauta-l pe cel mai bun. Cel mai bun inseamna sa nu te duci dupa numele sau renumele respectivului designer, ci sa analizezi ceea ce a facut si sa-l alegi pe cel care se potriveste cel mai bine principiului “mie imi place“. Un designer profesionist care amenajeaza o casa, nu o amenajeaza pentru reviste si nici pentru el, ci pentru tine, asa ca tu esti cel care trebuie sa fie cel satisfacut!

living-room-design1Citeste si: Baie modernă cu elemente baroce

Nu-l lasa de capul lui. Fa-i o lista cu ceea ce iti place si o lista a celor mai dragi culori. Apoi ii poti spune care sunt obiectele de mobilier pe care le vrei neaparat in casa si care sunt cele pe care nu le suporti. Stabileste cu el o suma maxima pe care esti dispus sa o investesti in amenajare si spune-i ca o sa primeasca un procent anume din suma pe care o salveaza, daca rezultatul final iti place.

Citeste si: Dormitor in nuante de violet, ocru si auriu

Un designer profesionist este cel care o sa faca din casa ta un loc unic, care nu seamna cu nimic altceva. El este cel care poate face dintr-o casa oarecare si mobila, ceva care sa insemne cu adevarat acasa.

Sursa: homedit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply