Mobila compactă, o solutie mereu practica

0

Mobila compactă este prin excelență multifuncțională și este soluția ideală pentru camere și case mici, dar se poate încadra perfect în orice spațiu, fiind mereu o soluție pe care o poți lua în calcul fără să greșești.

Mobila compactă

Confortul unei case depinde de confortul fiecărei camere în parte, iar dacă spațiul pe care îl ai la dispoziție este redus, confortul depinde de buna alegere a pieselor de mobilier. Oricât ne-am dori să aducem într-un living mic, pe lângă canapea, un set de fotolii, o bibliotecă, un birou și o măsuță de cafea, de multe ori, descoperim că spațiul nu-ți permite astfel că trebuie să renunți la unele dintre piese sau să mergi pe soluția de mobilă compactă.

Citeste si: Culorile casei tale iti dezvaluie personalitatea

Mobila compactă este prin excelentă multifuncțională, ergonomică și compactă și se poate adapta cu ușurință și în încăperile cu suprafețe mici. Mobila compactă înseamnă combinațiile pentru sufragerie care includ rafturi, spații de depozitare cu uși și locul pentru sistemele audio-video.

În categoria mobilei compacte intră și canapeaua extensibilă cu sertare, fotoliul extensibil sau taburetul cu spații de depozitare și cu rol multifuncțional. Fotoliul extensibil este una dintre cele mai practice piese de mobilier dintr-o casă, fiind folosit atât pe timp de zi a€“ în clipele de relaxare a€“ cât și în momentele în care trebuie să găzduim o rudă sau un prieten peste noapte.

Citeste si: Ce inseamna simplitatea pentru decoratiunile interioare

Măsuță de cafea cu sertare ascunse, cea etajată și modelele compacte care imită otomanii sunt excelente pentru că sunt și foarte decorative și extrem de utile prin multifuncționalitatea lor.

Dacă vrei să amenajezi în livingul tău mic și un birou, dar nu știi cum să o faci a€“ fiecare centimetru pătrat al încăperii fiind extrem de prețios a€“ îți sugerez să iei în calcul achiziționarea unui dulap-birou. Acesta este o piesă de mobilier extrem de compactă concepută pentru a adăposti un laptop și mai multe accesorii de birotică. Pe lângă faptul că ocupă foarte puțin spațiu, acest birou este extrem de discret, trecând aproape complet neobservat, grație designului simplu.

Citeste si: Cum decorezi o camera alba?

Biroul compact este o piesă de mobilier potrivită atât pentru living cât și pentru alte încăperi ale unei case, putând să-și găsească loc pe hol, în dormitor, în cameră copilului sau chiar într-o bucătărie generoasă.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply