Locuinta de proba

0

locuinta-de-proba

La doar o lună după ce au devenit iubiţi, fără să se cunoască foarte bine, Ana şi Şerban s-au mutat împreună într-o „casă de probă“, aşa cum au numit-o ei, şi ale cărei uşi s-au deschis larg pentru voi, în această zi.

Citeste si: Garsoniera in alb si negru

Ana (anamorodan.com, endorser online, consultant de imagine și inspirational speaker) și Șerban (se ocupă cu managementul schimbării la nivel european) ne-au primit în casa lor din centrul Bucureștiului, cu accente rafinate și în același timp naturale, la începutul verii.

Citeste si: Sonia Argint-Ionescu: despre casa ei si cum se mentine in forma

Până la finalul anului, urmează să se mute de aici, căci este o „casă de probă“, așa cum ne-a spus chiar Ana: „Casa pe care am pozat-o pentru acest număr este o casă de testing, pentru că noi ne-am mutat împreună la o lună după ce am devenit iubiți și am luat o casă unde am zis că va fi casa de compromis, să vedem dacă relația noastră funcționează. A funcționat și relația și am și rămas în casa asta doi ani de zile. A fost o casă de care ne-am atașat și pe care am redecorat-o așa peste noapte”.

Citeste si: Mansarda pentru artisti

Este o casă cu tavane înalte, spații largi, tocărie și parchet vechi, dar în condiție bună; este, dacă vreți, un fundal perfect pentru obiectele de mobilier și decorațiunile prețioase pe care Ana și Șerban le-au strâns de-a lungul timpului și care acum și-au găsit un loc comun. „Sunt în casă câteva piese antiques pe care le-am adus cu mine de la Arad și de care sunt foarte atașată. În rest, am câteva obiecte de decor micuțe: pentru mine un adevărat extaz, pentru Șerban agonie, pentru că nu le suportă”, ne-a mai spus Ana.

Articol publica in revista Casa si gradina
Foto: Catalin Georgescu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply