Garsoniera in alb si negru

0

 

Garsoniera in alb si negru. Cum poţi să simţi că „respiri“ într-o suprafaţă de 38 mp utili? Cătălina, proprietara garsonierei din următoarele imagini, a găsit soluţia: non-culorile şi delimitarea strictă a spaţiilor.

Citeste si: Garsoniera cu decor glamour

Când a pășit pentru prima oară în noua sa locuință, Cătălina a amuțit. Fostul proprietar era un pictor boem care vopsise pereții livingului în albastru marin. Înarmată cu o determinare ieșită din comun, s-a hotărât să dichisească garsoniera după chipul și asemănarea ei: fără nuanțe intermediare, doar în alb și negru.

Citeste si: Garsonieră transformată în apartament cu două camere

garsoniera1Garsoniera in alb si negru. Primele schimbări nu s-au lăsat așteptate: pentru a câștiga spațiu, a eliminat peretele care despărțea bucătăria de living, apoi a înlocuit linoleumul cu parchet alb și a zugrăvit pereții în același ton.

Citeste si: Cum alegi mobila din garsoniera

Cătălina și-a descoperit o nouă pasiune – pictura –, așa că nu a achiziționat doar pensule, acuarele și un șevalet, ci a hotărât să economisească bani, vopsind în alb toate decorațiunile interioare care se pretau la acest tratament. În demersul ei a folosit nu mai puțin de 10 litri de vopsea.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Text: Adriana Moscu
Foto: Vlad Stănescu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply