Garsonieră cu decor glamour

0

Atunci când imaginația este temeinic susținută de cunoștințe ample în interesantul univers al designului interior, rezultatul nu poate fi decât unul cu adevărat spectaculos. Este și cazul acestei garsoniere șic, amenajată de însuși proprietarul ei, care a pus-o de curând în vânzare. O garsonieră cu decor glamour va fi pe gustul celor interesați de fashion și de lumea artistică.

IMG_7440

Există spații cu care empatizezi din prima clipă. Așa s-a întâmplat și în cazul acestei garsoniere de 30 mp, ce ne-a surprins din primul moment prin ambianța sa rafinată și luminoasă, dar mai ales prin detaliile fancy. A fost un exercițiu de imaginație pentru noi să vizualizăm cum era înainte acest spațiu, unul tern și absolut banal, după spusele designeru-lui. Trebuie să recunoaștem că transformarea absolut remarcabilă a întregului spațiu se datorează implicării atente a designerului în toate etapele lucrării: de la renovarea propriu-zisă și până la decorarea în cel mai mic detaliu. Este o dovadă în plus că pentru reușita unui proiect este nevoie să fii dedicat, iar dacă apelezi la un designer/constructor ori arhitect, asigură-te că aceștia urmăresc îndeaproape lucrările, pe tot parcursul desfășurării lor.

Detalii de efect

IMG_7468

În ceea ce privește acest cămin cool, prima impresie pe care o ai când îi treci pragul e de bună dispoziție și relaxare. Cromatica luminoasă, me-lan-jul de imprimeuri florale stilizate și dungi im-primă interiorului un aer vivant, fără însă a-l încărca. Variațiunile cromatice de alb-roz-argintiu și accentele de negru conturează un decor glamour, în care piesele cu un design actual se completează armonios cu elemente handmade, concepute de către designer. Materialele au fost alese nu doar pentru impactul vizual pe care îl au, ci și pentru calitatea lor ireproșabilă. Rezultatul este unul care încântă ochiul și, în egală măsură, este o investiție durabilă în timp.

shopp-1

Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

shopp-2

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply