Inspiratie deco din vacanta: Halkidiki

0

vacanta

Vacanta in Halkidiki este una dintre cele mai populare in randul romanilor. Se poate ajunge cu masina destul de usor, pentru ca este vorba de un drum de 12 ore cu masina. Iar, odata ajuns la destinatie vei vedea cat de mult a meritat! Plajele, oamenii, mancare, traditiile grecesti nu au cum sa nu te impresioneze din prima.

Inspiratie deco din vacanta: Corsica

Nici nu e de mirare când aici te poți bucura de marea turcoaz, soare blând și posibilități de cazare pentru o familie mare sau grupuri de prieteni. Recomandarea noastra este sa incerci chiar sa iti iei un concediu de doua saptamani, chiar cu masina, asa cum spuneam si mai sus, pentru a avea libertate de miscare si pentru a explora cat mai mult din zona in care te afli.

vacanta1

Alege un design hotel pentru vacanta ta

Situat pe o plajă superbă, în satul Vourvourou, la est de Sithonia, Ekies All Senses Resort celebrează modul de viață tipic grecesc, dar și peisajele locale după care turiștii râvnesc an de an. 

Fiecare camera este decorata altfel. Este un adevarat spectacol aici! Vei gasi, cu siguranta, multe idei pentru acasa sau pentru coltul tau verde.

Trei idei decorative cu fotografii din vacanta

Insule stâncoase cu grote răcoroase, plaje și ape cristaline sau păduri de pini înconjoară acest resort ce îmbină perfect luxul cu sustenabilitatea. Cele 64 de camere sunt amenajate diferit, însă atmosfera grecească o vei regăsi în fiecare, plecând de la culori și până la detalii decorative.

vacanta3

Mansarda si casa de vacanta

Grădina este generoasă și cuprinde mai multe spații unde poți face un grătar, te poți relaxa pe un șezlong aproape de mare sau poți lua cina, seara târziu. 

De pe terasă ajungi imediat pe plajă sau în apă. Spațiile pentru relaxare sunt ferite de soare și încăpătoare pentru toată familia.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: www.designhotels.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply