Inspiratie deco din vacanta: Barcelona

0

barcelona

Într-o astfel de cameră nici nu simți că stai într-un hostel: atenția la decoruri, dar și senzația de intimitate fac parte din farmecul local.

Păstrează ideea unei călătorii în Barcelona pentru începutul toamnei, când căldura se mai domolește, iar turiștii nu mai fac cozi atât de lungi la principalele obiective turistice. Este un oraș frumos, de multe ori prea aglomerat. Noi credem că și din călătorii te poți inspira pentru casa ta, așa că vom continua seria de articole în care îți prezentăm o serie de locuri unde te poți caza în această vară și de unde poți pleca cu idei pentru acasă. 

Inspiratie deco din vacanta: Corsica

Posibilități de cazare sunt multe în Barcelona, pentru toate gusturile, însă dacă vrei ceva cu adevărat special și care te poate inspira pentru casa ta, îți recomandăm brandul Generator Hostels, care numără nouă hosteluri diferite în opt locații din Europa.

Trei idei decorative cu fotografii din vacanta

Alege Barcelona  dacă  îți surâde ideea unui oraș cu plaje urbane și o grămadă de obiective turistice

Aflat între două stații de metrou, aproape de plajă și de magazine mici și cochete, în acest hostel vei găsi inspirație pentru casa ta. Atenția la detalii a designerilor este remarcabilă. Oriunde vei întoarce privirea, va fi ceva care te va impresiona sau îți va atrage atenția. 

Spre exemplu, instalația cu lămpi de mai jos este ca un tablou cu lumină și puf, la care te poți uita ore în șir.

Cum faci cele mai bune fotografii in vacanta

barcelona1

Interiorul este cu adevărat spectaculos, începând cu lămpile atârnate de tavanul de la parter, inspirate de Fiesta Major de Gracia (o adevărată explozie de creativitate care are loc în fiecare vară pe străzile orașului), biblioteca generoasă și terminând cu camerele (comune sau individuale) unde materialele și culorile fac toată amenajarea.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: www.generatorhostels.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply