Folosește un mix de imprimeuri în camera copilului

0

Când ne gândim la camera copilului, ne gândim la o doză sporită de dinamism, iar acest lucru poate fi obținut (și) cu ajutorul imprimeurilor. Indiferent de tipul ales, să nu fie mai mult de trei culori.

camera copilului tesaturi in carouri

Țesăturile cu imprimeu jucăuș, din bumbac, aparțin brandului Sanderson, sunt model Dogs in Clogs și se găsesc la La Maison, cu 292 lei/ml (l 140 cm).

Camera copilului vrei să aibă un aspect ordonat? Imprimeurile cu dungi, indiferent de dimensiunea acestora, sunt o soluție la care poți apela cu încredere. De exemplu, poți mixa carouri cu dungi verticale, iar dinamismul va pune stăpânire pe cameră. Fiind vorba de o cameră destinată copilului, poți alătura un imprimeu jucăuș, inspirat din lumea necuvântătoarelor, de exemplu. Acum, că patternurile sunt stabilite, este bine să știi că mai mult de trei culori puternice nu sunt indicate, pentru ca decorul să nu devină foarte obositor. În altă ordine de idei, trebuie să reții că obiectele cu pattern sunt scoase foarte bine în evidență pe un fundal neutru, așa că finisează pereții simplu, în alb sau crem, de pildă, iar pardoseala acoper-o cu un covor cât mai simplu, uni. Poți să o lași și neacoperită, va fi la fel de bine. Imaginile cu camera copilului de mai jos sunt relevante.

camera copilului Sanderson

Carourile regăsite la nivelul fotoliului au fost preluate și la draperie, pentru armonia decorului. Țesăturile, Bramley Checks, sunt din bumbac și costă 339 lei/ml (l 137 cm).

Foto: Sanderson prin La Maison

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 9/2018

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply