Dining eclectic, cu note originale

0
Dining eclectic
Foto: Sanderson

Dining eclectic – Dacă te fascinează interioarele eclectice, îți propunem un dining plin de șarm, unde texturile cu aspect brut se împletesc armonios cu cele perfect finisate, iar elementele rustice fuzionează cu cele retro și neconvenționale.

Citește și: Bucătăriile rustice, sfaturi și idei practice

Paleta cromatică este cea care dă tonul amenajării eclectice, iar dacă vrei să conturezi o atmosferă relaxată, cu note joviale, axează-te pe una cât mai diversă. Alege tonuri neutre pentru piesele de mobilier și pentru finisarea pardoselii, iar nuanțele în-drăznețe folosește-le pentru accente sau mici detalii. Pentru a da personalitate decorului, mixează piese aparținând unor stiluri diferite, care îmbină materialele calde cu cele reci. De exemplu, în jurul unei mese neconvenționale de dining, cu structură din lemn și blat din marmură sau granit, poți așeza câteva scaune masive, din lemn și metal, dar și o banchetă rustică, cu aspect neprelucrat.

Citește și: Masa din casă, o necesitate

Deși vor lăsa senzația că au fost alese la întâmplare, acestea trebuie combinate totuși în mod logic, astfel încât fiecare să contribuie la crearea unui cadru destins și primitor, de factură eclectică. Nota de vitalitate poate fi dată de un tapet viu colorat, dar și de vesela din ceramică, în nuanțe intense și cât mai variate, care trebuie expusă la vedere, pe masă.

Citește și: Imprimeu pentru perete sau obiecte decorative

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply