Detalii care pot schimba complet o cameră

0

Ce vedeți voi în această imagine? Iată ce vedem noi și află câteva detalii care pot schimba complet o cameră.

Imaginea este dintr-o bucătarie deschisă care continuă cu o cameră de zi. Este zona de luat masa, în imediata apropiere a spațiului social, unde de află o masă joasă și două canapele. În partea opusă este o bucătărie clasică cu tot ce este necesar unei bucătării iar zona din imagine leagă cele două parți din cameră.

Detalii care pot schimba

Iată care sunt acele câteva detalii care pot schimba complet o cameră, pot aduce personalitate, stil, eleganță și funcționalitate.

Semineul este fals, dar are darul de a imbrăca un perete gol și de a înnobila locul. Polița șemineului este spațiu activ și un excelent loc de depozitare. Oglinda veche cu ramă nouă, cele câteva obiecte de decor și lumânările completează imaginea care s-a dorit o combinație între rustic și boem. Detaliile de decor de pe lateralele șemineului se regăsesc pe tavan și în colțurile camerei. S-a apelat la această soluție pentru că era o cameră foarte înaltă (neprietenos de înaltă) pe care proprietarii și-au dorit-o zugrăvită în alb (culoare care nu facea decât să accentueze înălțimea neprietenoasă a tavanului). Aceste complicații au fost rezolvate de elementele de decor in relief din tavan și de lampadatul opulent care a îmbrăcat și decorat spațiul.

Ideea unui lampadar este mereu o soluție excelentă și unul din cele mai simple și mai frumoase detalii care pot schimba complet o cameră.

Locul de luat masa este generos în ceea ce privește spațiul și a rămas foarte aerat, fiind ”îmbrăcat” în modul cel mai natural cu putință de masa cu blat din scânduri care aduce aerul rustic dar foarte prietenos pentru toată încăperea.

Blatul mesei este riguros șlefuit și finisat, este lăcuit dar s-a reușit păstrarea unei imagini foarte naturale și foarte rustice.

Situația descrisă este una din dovezile care arată că doar câteva detalii pot schimba complet o cameră, pot da un stil și contura o amenajare interioară fără a fi nevoie de piese de mobilier sofisticate sau scumpe. Și asta pentru că detaliile sunt mereu cele care contează!

Sursa foto: thinkstockphotos.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply