Mese cu blat de sticlă

0

Sticla este un material care imprimă eleganță, rafinament și un stil propriu spațiului în care este folosită ca material pentru decor. Sunt excelente soluțiile realizate cu pereți de sticlă, de exemplu, dar sticla poate fi inclusă și în mobilierul pentru casă. Nu mă gândesc doar la vitrine și dulapuri cu usi din sticlă, ci la mese cu blat de sticlă ca piese de mobilier excepționale pentru camera de zi, pentru zona de luat masa, zona de lucru și, mai ales, pentru bucătărie.

mese cu blat de sticlă

Din capul locului trebuie spus că astfel de mese cu blat de sticlă nu folosesc o sticlă ordinară, ci materiale prelucrate superior care oferă rezistență maximă meselor respective, durabilitate și o versatilitate demnă de toată lauda. Practic aceste mese cu blat de sticlă durează o viață și arată mereu ca fiind noi. Tentant, nu? Iată câteva detalii pentru a înțelege beneficiile acestor mese cu blat de sticlă și modul în care pot fi ele incluse între piesele de mobilier din casă, inclusiv din bucătărie.

Mobilierul cu blaturi din sticlă, în general și mesele cu blat de sticlă în special, sunt mereu alegeri elegante. Unul din marile avantaje al meselor cu blat de sticlă este multitudinea de forme și culori pe care le poate lua, totul în condițiile unui aspect foarte modern pe care îl imprimă unei camere. Dar, în ciuda aerului modern, chiar avangardist, o masă cu blat de sticlă are marea calitate de a se integra în orice decor, de la unul minimalist la unul modern, de la unul boem la unul clasic. Pur și simplu se potriveste oriunde.

Mesele cu blat de sticlă, în funcție de tipul de materiale folosite și de tratamentele la care este supusă sticla pot să fie transparente, albe sau translucide. Poate să fie sticlă colorată sau neutră. Sticla neagră este o soluție rafinată perfectă pentru un decor minimalist, dar ideală și în bucătărie.

mese cu blat de sticlă

Unul din dezavantajele pe care care le au mesele cu blat de sticlă este acela că nu pot avea posibilitatea de extindere sau pliere, mesele ocupând permenent același spațiu.

Mesele cu blat de sticlă pot avea mai multe detalii de construcție. Pot fi mese cu blatul înrămat într-o margine de lemn, sau integral din sticlă, pot fi mese de sufragerie pentru a sta la masă sau măsuțe de cafea, pot fi console pentru hol sau mese de toaletă pentru domitor. Toate acestea dovedesc versatilitatea acestui material, ieftin, ecologic și extrem de durabil.

Sursa foto: thinkstockphotos.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply