Placari cu sticla în bucătărie

0

Placari cu sticla în bucătărie – Mizează pe placari cu sticla sticlă în amenajările din interiorul casei, indiferent dacă este vorba de finisaje murale, zone cu trafic intens sau decorare. Vei obține un ambient mai luminos și o senzație reînnoită de deschidere și libertate. În bucătărie și baie, sticla colorată a schimbat radical stilul de finisare murală, dominat de plăcile ceramice.

Citește și Sticla decorativă – artă și jocuri de lumini subtile
Pe lângă decorul inedit, se adaugă multe avantaje la montare. Spre deosebire de faianță, fixarea plăcilor colorate din sticlă se face mult mai rapid, deoarece se lipesc de perete cu mastic siliconic sau cu adeziv special, fără a mai fi nevoie de mortar. Vei fi scutit de praful de șantier, iar structura casei nu se va mai îngreuna de la straturile de mortar adeziv. În plus, se pot fixa și peste faianța existentă.

placari cu sticla
Sticla cu print digital. Foto: OptiCristal Design

Citește și Cum amenajezi o bucatarie de bloc
Poți opta pentru plăci de toate mărimile, iar uneori poți acoperi întreaga suprafață cu un singur panou din sticlă, tăiat la dimensiunile locului. Cu placari cu sticla obții un decor unitar, fără rosturi în care se adună în timp mucegai sau bacterii. Întreținerea panourilor largi se face foarte ușor, iar aspectul original al decorului se păstrează pe durate îndelungate, de peste 20 de ani. Nu-ți rămâne decât să alegi culoarea potrivită, gama fiind vastă, sau să optezi pentru un model personalizat, grație tehnologiilor de printare digitală.

placari cu sticla
Modele de sticla decorativa colorata. Foto: E Glass Design

Citește și O bucatarie moderna – 5 lucruri esentiale

Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 02/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply