Cum sa imprimi un aer fresh in camera copilului

0

Cum sa imprimi un aer fresh in camera copilului – Inspiră-te din bogăția naturii și compune un decor plin de viață cu ajutorul materialelor textile. Draperii, perdele și huse cu imprimeuri exuberante pot alcătui aproape integral un cadru prietenos și ludic.

Aer fresh in camera copilului
Materialele textile cu imprimeuri debordante fac parte din colecția Forest Friends, brand Prestigious Textiles, 
și sunt disponibile prin La Maison. La perdeaua de baldachin apare modelul Woodland Friends (lățime 137 cm). Foto: Prestigious Textiles

Citește și 3 pași în proiectarea unei camere de copil

Ca o pajiște plină cu flori, ca un crâng primăvăratic, precum decorul romantic în care se petrec vacanțele copilăriei la bunici, așa poate arăta și camera copilului tău. Compune un cadru plin de candoare, fără să te limitezi la culori deschise și uniforme, cum ar fi nuanțele de alb sau rozul pal. Alege în schimb frenezia cromatică și modelele vegetale stilizate, pe care se strecoară și animăluțe nostime. Armonia cu natura și plăcerea de a petrece cât mai mult timp în aer liber vor fi discret stimulate. Creează un ambient confortabil, din care să nu lipsească pernuțele decorative, pernele pentru pardoseală, pufurile și taburetele. Alege un fundal neutru, de inspirație nordică: pereți vopsiți în culori deschise, pardoseală cu lemn în nuanțe alb și gri sau lemn natur deschis la culoare. Textilele viu colorate, cu imprimeuri dense, vor da nota dominantă la amenajarea interiorului, fără a mai fi nevoie de tablouri sau de obiecte decorative.

Aer fresh in camera copilului
Decorează creativ și croiește pernele de canapea sub forma unor animăluțe nostime. Ai la dispoziție materialele textile vesele din seriile Woodland Friends și Picnic Patchwork, brand Prestigious Textiles. 
Sunt disponibile prin La Maison. Foto: Prestigious Textiles

Citește și O încăpere cool pentru copilul tău

Aer fresh in camera copilului
Fii original și folosește textilele din seria Spring Daisy, colecția Forest Friends, brand Prestigious Textiles, și la decorarea abajururilor. Foto: Prestigious Textiles

Citește și Motivele vesele îmbie la creativitate

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 5/2016
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply