Cum poti face un raft sub grinda usii

0

Cum poti face un raft sub grinda usiiCum poti face un raft sub grinda – S-au aglomerat toate spaţiile de depozitare din casa ta? Creează unul nou, chiar sub tocul uşii sau sub o grindă ce desparte două camere; e o idee valabilă şi pentru camera copilului. Acest sistem cu şipci este creat astfel încât să nu fii nevoit să dai găuri în perete. Se susţine prin propria greutate, înţepenindu-se între pereţi. Secretul constă în modul în care sunt îmbinate şipcile. Toate sunt cioplite la îmbinări ca un puzzle.

Citește: Spații pentru depozitare – ordine acasă

Cum poti face un raft sub grinda usii – Etape de lucru

Citește: Lemnul, cel mai frumos material

 

Cum poti face un raft sub grinda usii 11. Două şipci trebuie tăiate la o treime din înălţimea peretelui, pentru că ele dau practic înclinaţia poliţei de sus.

Cum poti face un raft sub grinda usii 22. Măsoară cu atenţie înălţimea şi lăţimea nişei pentru a putea stabili dimensiunile exacte ale şipcilor din lemn. Apoi, se pot da cu baiț sau vopsea în culoarea preferată.

Cum poti face un raft sub grinda usii 33. Jos, la prag, taie o altă şipcă cam cât grosimea peretelui. Alte două bucăţi mici trebuie cioplite până când şipcile se îmbină ca un puzzle.

Cum poti face un raft sub grinda usii 44. La final, pentru a face legătura între toate aceste bucăţi de şipcă, fixează-le între ele prin cuie sau holşuruburi pentru lemn.

 

Citește: Spațiu pentru studiu realizat dintr-o scară

Articol apărut în revista Casa și grădina

Producție: Alina Borcea

Foto: Bogdan Popescu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply