Cum aduci soarele in casa. Solutii pentru orice anotimp

0

soarele în casă (4)Soarele este esența vieții și unul din detaliile de bază pentru casă, așa ca am pregatit câteva sfaturi care te vor ajuta să aduci soarele în casă.

Galben este culoarea solară, și cu toate că oficial galbenul este o culoare rece, folosit după o strategie anume, ca accent de culoare, galbenul este calea cea mai simplă prin care poți aduce soarele în casă.

Pune fotografiile cu cei dragi pe un raft deasupra patului și însuflecește locul cu o bucată de tapet galben floral. Folosește flori mari și mai multe nuanțe de galmen îentru a da caldură decorului și a aduce soarele în casă.

Citeste si: Gri otel, o provocare extravaganta pentru casa

soarele în casă (5)Un pat alb “sculptat” pe care așezi o cuvertură galbenă lucioasă o să devină centrul de interes al camererei și o să fie ca și cum ai avea soarele în casă.

O canapea galbenă în camera de zi este strălucitoare și luminează locul. Poți să îmbraci canpeaua într-o stofă galbenă sau poți să folosești o husă pentru perioada din an când simți nevoia să aduci soarele în casă.

soarele în casă (3)Citeste si: Cum decorezi o camera alba?

Poți aduce câmpul plin de flori chiar în cameră de zi. Ai nevoie de perdele cu imprimeuri florale, un covoraș galben și perne în aceeași nuanța. Nu ar strică o vază cu flori în mijlocul camerei.

O pernă aruncată în mijlocul patului, îmbrăcată în stofă aurie poate fi echivalentul soarelui in casă, iar o lampă cu abajur auriu este un fel de soare propriu pe care ăl ai la dispozitie când vrei să aduci soarele în casă.

Citeste si: Albastrul in decorarea casei. Sfaturi practice

Nu numai cameră de zi, dormitorul sau holul pot fi însuflețite astfel, ci și baia. Într-o astfel de încăpere mai ai nevoie doar de câteva accente de culoare galbenă și locul o să devină luminos și viu. Folosește câteva elemente de decor galbene sau un set de prosoape galbene și este suficient.

Galbenul este o culoare solară. Multora nu le place această nuanța, însă folosită cu inteligență, în proporții mici, ca accent sau notă discordantă poate avea un efect spectaculos în casă și poate aduce soarele în casă.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply