Cromatica neutra, atmosfera de impact

0

Cromatica neutra, atmosfera de impact: Pentru peretele din living s-a ales o boiserie de stejar din considerente estetice, dar și pentru a aduce natura un pic mai aproape.

Nu aş putea exprima mai bine în cuvinte eleganţa interioarelor ce poartă semnătura Genovevei Hossu. Întotdeauna unice şi pline de personalitate, acestea cuceresc instantaneu. Apartamentul de faţă nu putea fi o excepţie.

Amenajare realizata in trei saptamani

Apartamentul de față se află în Târgu Mureș și aparține unei familii frumoase, ai cărei membri au cariere respectabile, în medicină și, respectiv, domeniul corporate.

Cromatica neutra, atmosfera de impact1

Cromatica neutra, atmosfera de impact

Atunci când au apelat la serviciile Genovevei au știut exact ce își doresc: „O combinație armonioasă de naturalețe și contemporan; cu alte cuvinte, o metaforă a stilului de viață urban și, totuși, puternic ancorat în natură. Fiecare element cu valoare estetică se subordona, în imaginația lor, ideii de confort și echilibru personal, ceea ce am și reușit să realizăm, până la urmă“, așa cum ne-a spus Genoveva.

Cromatica neutra, atmosfera de impact2

Apartament de burlac

Proiectul a durat trei luni, iar rezultatele sunt remarcabile. Provocarea principală în amenajare a fost cuplarea zonei de living cu cea de dining, deci practic o redefinire a interiorului.

Duplex luminos si vesel

A rezultat un spațiu deschis și aerisit, în care fiecare zonă este bine delimitată. „Mi-am imaginat o ambianță plăcută și confortabilă, conturată de elemente de inspirație urbană și de texturi naturale lăsate la vedere“, completează Genoveva.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: Andreea Goia

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply