Craciun si Feng Shui. Armonie, calm si relaxare

0

Aparent nu există nici o legatură între Crăciun și Feng Shui. În fapt dacă vei combina înțelept zilele de Crăciun și Feng Shui, prin principiile sale de armonie, relaxare și liniște vei avea cele mai frumose Sărbători. Legile Feng Shui merg mână în mână cu atmosfera caldă și colorată a Crăciunului și poți aduce în casă energii pozitive, liniște, calm și aromonie.

Iată câteva căi simple în care poți combina Sarbatoarea de Crăciun și Feng Shui, și câteva idei simple pentru armonie calm și relaxare la tine acasă.

În apropierea Crăciunului, toate locuințele sunt decorate de sărbătoare primesc astfel o infuzie de energie Yang, care poate schimba echilibrul casei, așa că dacă lucrurile nu sunt făcute cu atenție și echilibrat …. echilibrul este dat peste cap.

Citeste si: Dormitorul tau este Feng Shui?

Luminile din brad, luminile în exces dinamizează atmosfera în casă și pot genera agitație. Soluția este ca luminile să fie în tonuri calde, să renunți la luminile intermitente să foloseștii pe cât se poate lumânări și să respecți echilibrul aromelor.

Citeste si: Secrete Feng Shui pentru o casa pozitiva

Lumânările parfumate nu sunt cea mai bună alegere, pentru că vor încărca aerul. Cea mai bună soluție sunt aromele naturale de brad, portocale și scorțișoară care trebuie folosite cu măsură. Alege lumânări albe și așează în brad beculete într-o singură culoare. Toată casă o să fie veselă și calmă.

Citeste si: Aranjeaza-ti biroul in stil Feng Shui 

Stinge luminile în timpul nopții, chiar și pe cele de pe exteriorul casei, pentru da ocazia energiilor suplimentare să se așeze și să devină statice, pentru a induce relaxare, calm și somn.

Citeste si: Rosu, culoarea de baza in Feng Shui

Nu doar echilibrul luminilor este important și esențial pentru a face legătura între Crăciun și Feng Shui. Echilibrarea culorilor și formelor decorațiunilor folosite este și ea foarte importantă și necesară.

Citeste si: Plante aducatoare de noroc

Nu aglomera casa cu decorațiuni amestecate. Păstrează doar elementele simbolice ale sărbătorii, decorează holul și fă un colț tematic în casă, fară a exagera cu decorațiunile. Folosește culorile tradiționale. Verdele, roșul și albul sunt culorile cele mai bune pentru Crăciun și Feng Shui în egală măsură.

În Feng Shui, culorile sunt expresii ale energiilor fundamentale.

Roșul este elementul de foc, albul este simbolul metalului, iar verdele simbolizează viața, lemnul și viitorul. Combină rosu și verde ți folosește albul pentru accente. În felul acesta se va produce un echilibru benefic între Crăciun și Feng Shui ce va aduce calm, relaxare și armonie.

Citeste si: Amenajarea casei folosind principii de Feng Shui traditional

Folosește pe cât posibil, ziua, lumina naturală, nu combina elemnete care sunt în dezacord și ferește-te ca luminile din brad să se reflecte în oglinzi pentru a nu produce derută și confuzie.

Nu exită nici o contradicție între Crăciun și Feng Shui, ba chiar din contră.

Sursa foto: pixabay.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply