Cele mai bune solutii pentru o tigla metalica estetica si rezistenta

0

Investitia pentru acoperis este estimata la 5% din valoarea intregii constructii si cu toate ca  durabilitatea este esentiala, tigla metalica este aleasa si in functie de aspect. Modelul si culoarea sunt importante pentru arhitecti, dar si pentru proprietari. Scopul acestui articol este de  a-ti aduce la indemana o parte din cele mai bune solutii de tigle metalice durabile si placute la vedere.

Colaboreaza cu cei mai buni producatori de pe piata pentru a satisface toate cerintele de constructie, de siguranta, de rezistenta si de aspect ale acoperisului tau. De peste 10 ani compania livreaza si monteaza acoperisuri in toata Romania, fie ca este vorba despre tigla metalica, ceramica, termopane, hidroizolatii si izolatii pentru mansarde, ori  fatade, ei sunt cei la care trebuie sa apelezi pentru siguranta lucrului bine facut. Mai bine de 3000 de acoperisuri stau ca dovada pentru calitatea materialelor si a manoperei si vor rezista si pentru generatia urmatoare.

Variante de lucru care iti iau grijile de pe cap

BILKA STEEL este un producator 100% romanesc cu care echipa colaboreaza pentru a realiza cele mai eficiente si economice acoperisuri, pastrand cele mai inalte standardele de siguranta, de rezistenta si de depozitare. Din cele 5 optiuni de tigla din otel zincat, puteti opta pentru 25 de nuante, mate sau lucioase. De la alb la verde si de la gri la negru, producatorii ajusteaza grosimea si dimensiunile modulelor pentru fiecare comanda in parte.

  • BILKA STEEL CLASIC – cea mai populara varianta de tigla metalica, cu aspect simplist si usor de montat, se livreaza in panouri ajustabile cu dimensiunea intre 500-7000 mm, cu o grosime intre 0.40-0.60mm, cu solutii potrivite pentru orice buget.
  • BILKA STEEL BALCANIC – folosita in general la restaurarea cladirilor vechi pentru ca pastreaza stilul tiglelor ceramice, se produce cu o grosime intr 0.45 -0.60 mm, este in prezent cel mai apreciat model, cu o rezistenta de pana la 60 de ani. Varianta GrandeMat are un strat de zinc suplimentar ce mareste garantia la 30 de ani.
  • BILKA STEEL IBERIC – este un model profilat cu doua varfuri, mai patrat comparativ cu vaianta clasica si este disponibil in 24 de nuante, pastrand in rest aceeasi flexibilitate de proiectare.
  • BILKA STEEL GOTIC – tigla cu structura angulara mai mica, care este specifica tiglelor ceramice carpatice si pe care il poti folosi cu succes si la renovari, are acelasi sistem de imbinare ca toate modelele si este disponibil in 24 de culori cu grosime intre 0.50-0.60 mm.
  • BILKA STEEL ROMANIC – diferita prin inaltimea profilului rotund si recomandata pentru acoperisuri cu inclinatie mai mare, este disponibila in 25 de nuante mate sau lucioase.
  • BILKA STEEL RETRO PANEL – este o solutie pentru acoperisuri cu inclinatie foarte mare sau cu multe inseratii si linii atipice, tabla prefaltuita cu imbinare click este unul din cele mai simple modele de acoperis cu un aspect elegant si concis, in 21 de nuante disponibile.

Producatorii ofera o garantie indelungata pentru tigla lucioasa si recomanda variantele Mat sau GrandeMat pentru pastrarea caracteristicilor de culoare si coroziune pentru cat mai mult timp. BDM ROOF SYSTEM nu livreaza doar tigla metalica, ci ofera toate serviciile corespunzatoare, de la consiliere la montaj. Ii poti contacta online aici sau telefonic. In plus, cel mai mare showroom de profil din tara te asteapta pentru a te convinge de calitatea viitorului tau acoperis.

Citeste si:

 

 

          

   

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply