Ce lipsește de pe piața de amenajări. Un interviu cu arh. Miruna Ardelean

0

Ce lipsește de pe piața de amenajări interioare – citește un interviu despre amenajări interioare cu arh. Miruna Ardelean.

Tu, ca specialist, îți ajuți clienții să își contureze un univers personalizat. Totuși, ei de unde se inspiră?

Clienții sunt diferiți, au nevoi diferite însă simt din ce în ce mai mult că vor spații personalizate pe sufletul lor.

Sunt mult mai implicați în alegerile pe care le fac, conturându-și alături de mine, ca specialist, propriul lor univers, un univers personal care se identifică foarte mult cu povestea lor.

Aceștia se inspiră mereu din călătorii, din revistele de design interior, din showroomurile de profil și cataloage puse la dispoziție. Și târgurile de profil sunt adevărate surse de inspirație.

miruna-ardelean1

Ce crezi că ne lipsește de pe piața de amenajări interioare?

Cât mai mulți oameni care să-și dorească evoluție personală, pace în alegerile pe care le fac și armonie în interiorul locuințelor lor.

Asta o spun mereu clienților sau cursanților mei, învățăm împreună să facem oameni fericiți și să transformăm orice poveste, orice interior într-un spațiu de trăit și de locuit.

Predai design interior în cadrul Atelierelor ILBAH. Cât de receptivi sunt elevii tăi, cum sunt ei, ce fac după ce termină cursul?

Am parte de oameni minunați alături de mine, cursanții mei se aleg, sunt speciali, toți vin să mă întâlnească din dorința de a descoperi frumosul la un alt nivel.

Cei care își doresc să evolueze și să se dezvolte în domeniul designului de interior continuă acest minunat drum, iar eu nu pot decât să le fiu alături, să-i inspir și să le dau curaj.

Am multe satisfacții personale alături de ei și mereu mă bucur odată cu ei de reușitele lor. Alături de „familia mea Atelierele ILBAH” descopăr mereu oameni talentați, pe care-i educăm la cel mai înalt nivel.

img_1025Miruna Ardelean

A absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București și a susținut cursuri la „Universita degli studi di Palermo”, Facolta’ di Architettura Italia, iar din 2005 lucrează ca arhitect, urbanist & designer de interior. O găsești pe adresa: mirunardelean@gmail.com. MI Arhitects

Articol publicat în revista Casa și grădină
Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply