Camera de zi. Idei si solutii practice si simple

0

Camera de zi este, dupa bucatarie, locul cel mai animat al casei. Asa ca trebuie sa fie practica, frumoasa si confortabila pentru toti cei din familie. Iata cateva idei si solutii simple si practice pentru camera de zi.

O camera de zi fara televizor nu se poate. O solutie excelenta pentru a face economie de spatiu si a face ecranul televizorului vizibil din orice colt al camerei de zi este sa-l agati in perete. Asta stie toata lumea.

Completarea noastra este insa aceea de a integra ecranul plat al televizorului, agatat in perete, intr-un ansamblu de poze de familie. Practic si de mare efect.

Citeste si: Comode si bufeturi

Culoarea este esentiala in casa. Culoarea da lumina si caldura unei incaperi si o transforma.

O solutie si o idee practica pentru camera de zi este sa colorezi masuta de cafea. O poti face cu materiale autocolante, cu vopsea sau asezand deasupra in loc de fata de masa un poster colorat sub o sticla groasa.

Citeste si: Indrazneste si foloseste mobila rosie 

Peretii din camera de zi fac parte din decorul general al camerei. Agata pe un perete gol 3 sau 6 harti care sa se continue logic una pe alta.

Gasesti astfel de materiale in magazinele de specialitate sau le poti face singur, decupand si inramand o harta mare.

Citeste si: Totul despre stickere pentru pereti

Sunt nenumarate solutiile care pot tine loc de masuta de cafea. Le are fiecare din noi in casa sau le poate gasi in podul bunicii. Aici este un geamantan din piele de moda veche foarte frumos.

Nu mai este practic si nu-l mai poate folosi nimeni in calatori, asa ca este genul de obiect care isi poate gasi loc in casa. Vopsit, devine o minunata masuta de cafea in camera de zi.

Citeste si: Masuta de cafea, centrul camerei de zi

Revenim la culoare si la pereti si aducem in fata efectele deosebite pe care le are tapetul in camera de zi. Aici a fost acoperit un singur perete cu un tapet imprimat, in tonuri inchise. Este genul de lucrare pe care o poti face singur, fara prea mari costuri si fara prea multa bataie de cap.

Efectele in camera de zi sunt insa majore.

O astfel de solutie da adancime, amplifica luminozitatea camerei si o face cu totul deosebita.

Citeste si: Sfaturi utile pentru mici schimbari in living

Sursa foto: pixabay.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply