Totul despre stickere pentru pereti

0

stickere pentru peretiIncercam sa spunem (aproape) totul despre stickere pentru pereti. Desi sunt un accesoriu decorativ cunoscut si destul de popular, ideea de stickere pentru pereti este una foarte noua.

Primele astfel de stickere au aparut in 2005, cand au fost folosite doar pentru decorarea vitrinelor magazinelor. Au devenit cu adevarat populare in Franta, prin 2007 dupa o campanie pubicitara excelenta care prezenta solutia stickere pentru pereti ca fiind cea mai buna varianta de decorare rapida a peretilor.

Este evident ca solutia stickere pentru pereti reprezinta un mod amuzant, practic, comod si accesibil de a transforma orice camera. Stickerele sunt confectionate dintr-un autocolant special conceput pentru a adera la suprafata rugoasa a peretilor.

Desenul unic sau in serii mici a stickerelor permite lipirea lor nu doar pe pereti, ci si pe geamuri, dulapuri, podele si tavane in toate incaperile. Singura conditie este sa alegi sticker-ul potrivit pentru fiecare incapere.

Citeste si: Tavane colorate. 5 idei deosebite

Stickerele de perete sunt expresii ale personalitatii individuale si de stil, ele putand crea iluzia de design pictat atunci cand se utilizeaza in special stickere de culoare mata. Oricum, toate modelele de stickere pentru pereti fac o concurenta neloiala tapetului si fototapetului. Dar, asta e viata!

E mai usor sa lipesti stickere pentru pereti decat sa zugravesti!

Daca vrei sa dai un aer nou intr-o camera ai o serie practic infinita de stickere pentru peretii de unde poti alege. Nu ai nevoie de un buget mare, nu ai nevoie de mesteri si nici nu faci mizerie in casa si cu toate acestea peretii vor capata o noua viata.

 Cstickere pentru peretiiteste si: Galben, culoarea solara din casa. Trucuri si idei

Important de spus este ca toate aceste stickere pentru pereti se pot lipii si se pot dezlipi la fel de usor.   De ce este eficient sa folosesti stickere pentru pereti? Pentru ca acestea se integreaza perfect in orice decor si pot da impresia de spatiu.

Modelele originale de stickere pentru pereti inspirate din lumea cu povesti si personaje fantastice a copiilor le fac solutia ideala pentru decorarea camerei copiilor. Stickere se pot schimba rapid pe masura ce juniorul creste, fara sa fie nevoie sa zugravesti in casa.

Citeste si: 6 idei de culori pentru dormitor

Cu stickere pentru pereti poti adapta rapid casa culorile si detaliile de decor specificie fiecarui anotimp. Stickerul poate acoperi mici imperfectiuni ale peretelui camerei. Unul din marile avantaje ale unora dintre aceste stickere pentru pereti este acela ca pot fi mutate, adezivul permitand lipirea si dezlipirea multipla a acestora.

Citeste si: Trucuri utile si sfaturi pentru pereti

Sursa: topdesignmag.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply