Camera bebelușului, practică și estetică

0

Sosirea pe lume a unui copil vine la pachet cu o mulțime de dileme, una dintre acestea fiind amenajarea camerei noului membru al familiei. Pentru a-ți ușura puțin această sarcină, îți propunem câteva idei din care te poți inspira pentru camera bebelușului tău.

camera bebelușului coș suspendat

Pătuțul suspendat este piesa de rezistență a amenajării. Modele suspendate găsești pe site-ul www.ebrio.ro, la prețul de 650 lei.

Pătuțul reprezintă universul celui mic în primele lui luni de viață. Astfel, poți alege un model suspendat, care îl va răsfăța în timpul somnului cu balansuri aducătoare de liniște și zâmbete. Pentru perioada următoare, când va mai crește, se impune să ajungă cu picioarele pe podea, într-un pătuț din lemn sau material textil, după preferințele fiecărui părinte. În cazul unui pat realizat din lemn, este esențial să analizezi cu atenție oferta și să alegi un model cu marginile rotunjite, pentru a preveni accidentele. De asemenea, este important ca pătuțul să fie finisat cu lacuri naturale pe bază de apă, fără formaldehide, solvenți sau coloranți toxici. În schimb, dacă pătuțul este lucrat din material textil, recomandarea noastră este să alegi un model care are toate laturile din plasă, pentru siguranța celui mic.

camera bebelușului perne decorative

Produsele din imagine, brand Bloomingville, sunt disponibile pe www.combic.ro, după cum urmează: pat din MDF – 1.390 lei, păturică roz – 50 lei, pernă nori – 159 lei, pernă stea – 159 lei, pernă Lună – 150 lei.

Foto: Bloomingville

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 2/2018

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply