Camera bebelusului poate deveni incapere pentru oaspeti

0

Vezi cum poti schimba rapid camera bebelusului intr-o incapere pentru oaspeti temporari.

Ca sa profite cat mai mult de spatiul camerei dedicata copilului, proprietarii au optat pentru o canapea extensibila, perfecta cand bunicii vin in vizita. Tot din motive de functionalitate au montat roti la patutul lui Rares. Astfel, locul patutului poate fi usor schimbat in functie atunci cand se doreste folosirea canapelei pe post de pat de dormit. 
Incaperea nu a fost incarcata cu prea multe obiecte de decor tocmai pentru pastra o atmosfera linistita. Doar niste fluturi decupati si lipiti pe perete anima coltul lui Rares.
Pentru varietate, un perete este acoperit cu tapet marunt foarte discret pe care proprietarii l-au achizitionat din gama magazinului Mr.Bricolage. Iar pentru un plus de culoare, Cristina a ales draperii bleu-vert cu motive florale clasice pe care le-a remarcat la Bricostore.
Pentru camera copilului au fost alese tonuri mai discrete de culoare. Pentru a nu fi totusi o ambianta prea sobra s-a pus accentul pe texturile finisajelor si textilelor alese. Ca atare tapetul are un model discret frumos asortat incaperii si in concordanta cu draperiile. Tapetul este de la Mr. Bricolage, draperiile de la Bricostore, mobila de la Ikea.

Foto: Dan Vezentan

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply