Brad decorativ din felicitari desenate de copii

0

Brad decorativ din felicitari

Realizeaza un brad decorativ din desenele copiilor tai, ca mai apoi, in preajma Craciunului, sa decorezi cu el un coltisor din camera celor mici sau chiar din living. Cu siguranta ca toata familia a intrat deja in febra scrierii felicitarilor sau a listelor de cadouri pe care sa le aduca Mos Craciun. Creeaza felicitari din desenele facute de copiii tai la gradinita sau scoala: decupeaza zonele interesante din desenele lor in forma de patrat sau dreptunghi, apoi lipeste-le pe un carton mai dur. Pentru a le expune cat mai frumos, prinde-le de un suport realizat dintr-o rama veche prevazuta cu o retea densa din sfori. Le poti fixa cu clesti de rufe sau clame de birou, iar aranjarea lor sub forma de bradut va fi in ton cu marele eveniment.

Brad decorativ din felicitari-pasi

Brad decorativ din felicitarile copiilor tai, pas cu pas:

 1. Reconditioneaza o rama veche de tablou si aplica-i vopsea pentru lemn. In zona ornamentatiilor foloseste o pensula mica.

2. Construieste in interiorul ramei o retea densa din fire de sfoara pentru a putea agata felicitarile. Foloseste un capsator de mobilier sau cuie.

3. Dupa ce ai finalizat reteaua, prinde in cuie pe spatele ramei un material textil colorat pentru a oferi contrast ansamblului.

4. Prinde felicitarile desenate de copiii tai cu clipsuri prevazute cu carlig, cu un fir de ata sau cu o panglica.

 

Articol aparut in revista Casa si gradina

Productie: Mihaela Radu
Foto: Bogdan Popescu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply