Bibliotecă elegantă

0

Nu doar o carte bine scrisă te poate atrage să petreci mult timp în bibliotecă, ci și atmosfera creată aici. Bucură-te de clipe relaxante înconjurat de mobilier cu look nobil, de accesorii cu patină și de lumina naturală ce se revarsă prin ferestre ample.

O bibliotecă elegantă poate fi centru de atracție al casei.

biblioteca-1

Creionarea unui astfel de decor trebuie să aibă premise cât mai simple. Pornește de la finisaje elegante, dar care să nu epateze prin cromatică sau elemente decorative. Alege podele din lemn antichizat și plachează unul sau doi pereți cu lambriuri cu casete profilate. În ceea ce privește plafonul și ceilalți pereți, îți sugerăm să te orientezi către o tencuială decorativă într-o nuanță neutră.

Continuă axa simplității și la nivelul mobilie-rului. O bibliotecă impozantă, cu design sobru, va constitui punctul de referință al încăperii. Secondeaz-o cu fotolii și canapele confortabile.

Câteva măsuțe de cafea se vor dovedi mai mult decât utile, căci vei dori cu siguranță să ai la îndemână un ceai sau un brandy în timp ce te delectezi lecturând cartea preferată. 
Lasă ferestrele libere, fără draperii groase sau perdele, ca să beneficiezi de cât mai multă lumină naturală.

biblioteca-2

Text: Mariana Nicolae, Foto: PR -casa lux

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply