Farmecul elegant al unui birou masculin

0

Privitorilor sau oaspeților le impune respect și admirație, iar celui care își desfășoară afacerile aici îi oferă confort și siguranță! Este vorba de spațiul de lucru care reprezintă pentru un om de afaceri din județul Hunedoara o a doua casă, nu doar datorită timpului îndelungat petrecut în acest loc, ci și pentru plăcerea cu care vine aici zi de zi. Farmecul elegant al unui birou masculin este rodul unui proiect de succes, coordonat de designerii Masha Verhoogt și Tania Caruso.

birou-masculin

Avem tendința de a considera spațiul unde ne desfășurăm activitatea ca impersonal, lipsit de detalii primitoare. Nu este și cazul acestui birou, a cărui amenajare poate concura cu brio cu cele ale unei zone de lucru/bibliotecă dintr-o locuință elegantă. Am fost invitați să-l vizităm la puțin timp de la inaugurarea lui, iar ambianța rafinată a fost principalul motiv pentru care ne-am despărțit atât de greu de acest loc.

birou-artistic

Farmecul elegant al unui birou masculin reiese din detalii

detaliu-birou

Întreaga amenajare poartă amprenta designerilor Masha Verghoot și Tania Caruso, care au colaborat admirabil pentru acest proiect cu firma Art Wood Company. „Proprietarul deține o afacere de succes și este pasionat de natură, dar și de vânătoare. Pornind de la aceste două detalii importante, am conturat o amenajare sobră, care să atragă prin prețiozitatea detaliilor și materialelor folosite. La firma Art Wood Company am găsit exact ce ne doream: aici lemnul (în esențe nobile și bine prelucrate) poate căpăta forme și texturi adaptate oricărui proiect. Tot ce a trebuit să facem a fost să stabilim împreună cu proprietarul coordonatele cromatice, pentru ca ulterior cei de la Art Wood Company să producă piesele de rezistență din încăpere“, ne-au explicat designerii. Prezența unui mobilier atât de expresiv a atras după sine alegerea unor elemente de impact, cum ar fi tapetul, draperiile ori candelabrul din cristal. Coordonate cromatic, toate acestea respectă rețeta de succes pe care au mizat designerii: obținerea unui ambient elegant și deopotrivă natural.

birou-perspectiva

Articolul despre farmecul natural al unui birou masculin a fost publicat pentru prima dată în revista Casa Lux nr.1/2013.

Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply